Dia: Divendres 13 de març del 2009
Hora: 22h
Pista: Pavelló nº 2

MARMOLES MAIGMO 2 LACAMOBLE 1

El partit comença i l'equip aconseguix tindre el baló i fer possessions llargues però sense crear perill, ells amb la defensa mes retrasada i eixint al contratac, el pes del partit era totalment nostre i a poc a poc anàvem creant ocasions ja fora amb tirs llunyans, com amb combinacions, però ells no renunciaven a atacar i es van plantar un parell de vegades sols davant del porter però el tir final se'ls ana alt, acabant la primera part com va començar 0 a 0. La segona part començava practicament igual que acabava la primera però en el minut 14 una falta al nostre favor acabava en gol i ens posàvem 1 a 0. A partir d'ahí ells es van obrir més en busca del partit tenin alguna ocasió , i nosaltres ho vam aprofitar per fer un parell de contres molt perilloses i a la tercera seguida aconseguim el gol, era el min 20 i ens posàvem 2 a 0. Ells van traure porter jugador i ho van intentar però no van tindre cap ocasió, però amb el temps complit es van traure un tir des de la linea lateral i a 3metres de la linea de fons que es colava per tot l'escaire que posava el resultat final de 2 a 1.
Bon partit el que va fer l'equip contra un fortíssim adversari i que ens plena de moral per afrontar els partits que queden.

7 comentarios:

1. Bona nit a tots.
    Abans de res felicitar al marmoles per la victória ante un gran rival i que diu molt del equip (com voreu no fique caña eh jeje)
    Pasem a la crónica del últim partit del Crearplast:

CREARPLAST 2 LA PERICANA 1

Victória buscada.

Els primer 10 minuts van transcorrer amb els dos equips preocupats més per no encaixar gol que per atacar. Dos defenses ben plantades. A partir del minut 10 aproximadament comensem a tocar molt be el baló i a generar ocasions de gol i ademés prou clares en les que el seu porter va fer parades molt bones. També es cert que ells ens creaven molt perill perqué tenen un equip molt bo peró també vam estar molt encertats en defensa, aixó sumat a una molt bona actuació del nostre porter i de tot l´equip vam aconseguir fer una gran primera part. Llástima que en el últim minut una bona triangulació d´ells va avabar en gol i ens anavem al descans perdent 1 a 0 (hi ha que estar concentrats a tope en defensa chavals) peró amb la sensació de qué havíem fet una bona primera part.
    La segona part va ser molt pareguda a la primera i les ocasions de gol per part del dos equips continuaven. Només comensar vam fer una molt bona jugada que per poc acaba en gol peró el porter fea una gran estirada per terra. Poc després tendríem el premit buscat amb una bonisima triangulació que acaba en un gran gol desde tir molt escorat. Empat a 1 i el contricant comensa a apretarmos. Parades decisives i molt bon ordre defensiu torner a ser la clau per evitar el gol rival. Casi en el últim minut de partit tornem a repetir una gran combinació al primer toc i pared que ens porta a aconseguir el segon gol amb un gran chut que el porter contrari no pot fer res. Últim minut de patiment peró a la fi aconseguim una victória contra el 5 clasificat que te molt mérit.

CREARPLAST:Mechó,Miki,Jose,Juankar,
    Teto,Sergi,Marti,Grego,Rober,Juliet,
    Charli(Míster),Titen(2ºmíster),Andoni(mascota)

Ale chavals que vos havaeu guanyat un dinar jejeje... i merescut. 4 jornades suguides sense perdrer era la aposta i han segut dos victóries i dos empats que indica clarament que esteu curran jeje. Aixó mola. Així que a seguir entrenan i escoltan als místers que pa aixó chillen jajaja..... pero tampoc som els millors del mon i no pensem que el any que ve anem a muntar de calle a 2ª perqué esta semana juguem contra els que van darrere de nosaltres i si no fem un bon partit poden hasta adelantarmos. Ale jeje sempre hi ha que criticar un poc que aixó ve molt be.

Koldo pasa la crónica i a vorer si pa la següent teu pase per mail que ja te agregat jejeje.
    Chavals ja parlarem de quan fem el dinar peró aneu miran un disabte lliure.

Ale. Estes cróniques dona gust.
    Bo.

ResponderEliminar
  2. No em queda mes remei que redimime de les meues paraules del altre dia i tindre que criticar al Poll per pegar-li una balonà en el peu mentre calfaem a la estrella del equip que el va deixar fotut un rato.

PD: Demà voràs, dus-te huevera

3. Bona nit a tots.
    El dumenge podriem dinar en algun puesto el equipo.
    Eu dic pa q dema en el entrenament eu charreu.
    Per si nia q reservar o algo.
    Y el dumenge a maxacar.

4. Que maravilla de reporter, vullc dir, de porter.Parar no heu fa mal, pero cada volta que escriu, la caga, jajajaja.El problema de la mascota es que no esta acostumat a recibir balons del poll per dins dels tres pals, i ara que si que ho fan, heu pasa mal pa poder pararlilos, jajajjaja. Pero res, tu continua igual que ho fas molt rebe. Res mes, sols recordar que el dumenge tenim que estar a tope, que mos juguem un titul.

P.D.- Andoni diu, que podiem dinar el dumenge, jo per mi, perfecte, i aixina podiem aprofitar pa fer la entrega del gorro de "burro", jajajaja. booooooooooo.

5. Hola a mi tambe m´agrada la idea de dinar, pero una cosa el dinar el paguem jo y el meu germa per a selebrar el naisement del meu nevodet MARC.

6. Koldo así es pase la crónica semanal que havem jugat el partit adelantat del fin de semana ja.
    En primer lloc…Yeeeee... Japo i Peña...enhorabona pals tios jejej i aneu preparan
    la butxaca jijij.
    Observats els comentaris sobre la llargaria de les meues cróniques...que son masa llargues vatja. Interaré resumir un poc peró no sé si podré jeje.

Partit adelantat del fin de semana que s´ha jugat en la nit del dimarts.

CAFETERIA KIRCH 2 CREARPLAST 2

Empat just.

El partit ens enfrontava a un equip que va just darrere de nosaltres i amb posibilitats de
    adelantar-mos si perdiem.
    El partit comensa molt trankil…masa. Defensivament estem be peró no tenim frescura en atac. Tenim el baló peró sense crear ocasions masa clares. El contrari no te masa el baló pero tenen una ocasió al pal en una jugá un poc liá i en una altra jugada rebolicá aconseguixen el gol. Ja comensem a estar perden altra volta en el descans.
    La segona part comensa amb un to de joc molt paregut a la primera. Toquem pero no arribem dalt. Per part, l´equip contrari arriba poc peró quan arriba ens marca el segon gol (paguem masa cars els errors). Ens venim un poc avall pero decidim presionar en tot el camp a falta de 15min i comensem a robar balons propet i ens ajuda pa arrimarmos a porteria. També es cert que l´adversari quan ix de la presió mos crea perill (ja treballarem millor la presió jejej). Així en una bona jugada de atac provoquem un penalti clar que ens porta a marcar el primer. Aixó ens dona moral i fa que seguim lluitan i en altra jugá tan embolicada com el partit aconseguim marcar el gol del empat. Decidim seguir presionan per a anar a per el partit quan quedaven 5min per al final. Una confusió general (nostra jeje i meua) ens porta a fer la sexta falta pensan que era l´altre equip el que portava 5 faltes. Pero sort un tir fora i una bona parada en altre doble penalti permitix mantindre l´empat. Fins al final seguim intentan guanyar el partit amb la presió peró no acabem de tindrer masa perill…. Y final.

CREARPLAST: Mechó,Miki,Jose,Rebollat,Moha,Sergi,Juankar,Teto,Marti,Rober,Julio,Titen(míster)

A la fi, un bon empat… pa mí. Que podem fer-ho millor….segur, peró perdíem 2 a 0 i hem remontat. Ademés éstos están al nostre nivell, i que portem 5 jornades sense perdre.
    Chavals molt be per tots que haveu estat animant-vos (casi jeje) tot el partit. A les 8 a entrenar.
    Sergi, a saco en els examens. Sabeu que lo primer es primer.

Ale, bona nit a tots que ja es hora jeje.