lunes, 9 de marzo de 2009

JORNADA 19

Lloc: Poliesportiu d'Ibi
Dia: Diumenge 8 de març del 2009
Hora: 12h
Pista: Pavelló nº2

MARMOLES MAIGMO 2 CONS. MIGUEL CARRION 3


El partit comença per la nostra part controlant el baló, en defensa molt forta i pressionant molt dalt, i en atac creant ocasions de gol , fruit d'este joc arribarien 2 gols, arribant al minut 15 amb 2 a 0 a favor. A partir d'ahí ells van intentar pressionar mes dalt i van començar a crear-nos dificultats, arribant al descans amb el marcador de 2 a 0. En la segona part ells van eixir a pressionar practicament en tota la pista i fruit d'això i de dos contres ben resoltes van empatar el partit. Min 10 de la segona part i el partit començava de zero altra vegada,però ells amb la moral molt alta per l'empat i nosaltres la moral per terra,pero nosaltres vam tornar a recuperar el bon joc i ells esperaven arrere per a eixir a la contra, i la que ens roben un baló gol, es posaven per davant en el marcador. D'ahí al final un vull i no puc per part del nostre equip, inclús jugant de 5 vam tindre ocasions per a empatar però el baló no va entrar i al final derrota de l'equip.

Pròxims partits:

Divendres dia 13 de març a les 22h en el pavelló núm. 2 ( LACAMOBLE )

9 comentarios:

  1. Si no pasa res seran eixos els horaris definitius, pero encara no son segurs, demá ho sabrem. Recordar que demá la paxangueta será a les 20h.
    Res mes demá ens veiem allí.

    ResponderEliminar
  2. hay un mensaje para Andrés en la jornada 18.

    ResponderEliminar
  3. perdón en el PARTIT DE COPA

    ResponderEliminar
  4. Al final el partit previst per al dimecres no es juga, ja que ells no poden jugarlo, en cuant es sapia algo ja s'informará en la página.

    ResponderEliminar
  5. Sols vuïc dir que aquesta setmana a pesar de la derrota no vaig a clavar-me en ningú, es més, per la bambeta del Poll per la escuadra té 2 setmanes de "tregua" per part de la mascota.

    Salut, força al canut i a per el laca

    ResponderEliminar
  6. Esta setmana l'equip Crearplast tènia que jugar el dissabte, però s'avança el partit al dijous a les 21h. Així que passeu la veu a tots els membres de l'equip perquè tots ho sàpien. De totes les maneres els del comité em van dir que cridarien als responsables de l'equip ( Titen i Charli ) per a que ho saberen.

    ResponderEliminar
  7. mare mare xicons aixo no pot ser!!com es nota que la superstar Marti ja no juga en vosaltres,jijiji.....

    Este divendres anirem avore si es trenca ja ixa raxeta que dueu........Ascolteu el dimecres va ser el meu kumple i,que millor regal que guanyarli al lacamoble??jajajajaja

    Anim xicons.......

    ResponderEliminar
  8. el crearplast a maxakat

    ResponderEliminar
  9. Bona nit a tots.

    Donar la enhorabona als chavals del Crearplast i al mister Charli... i la mascota Andoni jeje per la gran victória aconseguida esta mateixa nit contra el 5º clasificat en un gran partit. En ficar el mármoles la seua crónica faré la nostra pa que aparega en la mateixa jornada.
    Ale mármoles a machacar el divendres...
    Bo.

    ResponderEliminar