Dia: Dimarts 3 de març del 2009
Pista: Pabelló nº2
Hora: 21.30

MARMOLES MAIGMO 4 OBULCO COMPUTER 3

El partit comença, el equip eix dominant el baló però sense arribar a porta amb claredat passaven el minuts sense cap ocasió clara per dels dos equips, però en una jugada individual arribava el 1 a 0. En els minuts finals de la primera part del partit van ser el pitjors de la temporada, ells ens desarboraven per complet encara que no creaven ocasions clares de gol. La segona part comença amb l'equip un poc mes entonat i en una altra jugada individual marquem el 2 a 0. A partir d'ahí en 10 minuts com normalment juguem vam ficar 2 gols , i algun mes que haguérem pogut ficar i ens vam posar en un clar 4 a 0. Faltaven 6 minuts per a finalitzar el partit i l'empanada de l'equip va ser de les que es recordaran per molts anys, ja que un rebot i dos dobles penals s'arribava al 4 a 3 i inclús faltava un minut per a acabar el partit. Al final es va guanyar el partit però de que manera.
L'únic positiu del partit va ser el resultat que ens classifica per a la fase final de la copa i una vegada allí ja veurem que és el que passa.

PD: Proxim partit será el diumenge 8 de març a les 12h del matí

8 comentarios:

1. El dimecres de esta semana q ve jugem el partit aplasat contra el Chiscor

ResponderEliminar
  2. Pero que cojones quereis, vais primeros en la liga, clasificados para la fase final de la copa, clasificados para la champions. Y todo eso con algunos jugadores que no jugarian ni en 3ª. Porque hay que reconocer que teneis a unos cuantos que.... Asi que dejar de llorar que no es bueno.

3. A quin hora juguem el dimecres contra el chiscor?

PD, Jo pegaré rajaes en tots els comentaris pero la de andrés (qui es?) s'endú el primer lloc de llarc, supose que es referira al Poll, jeje

4. A les 9 y mija crec en el pave 2

5. Desde açi vull dirle a eixe tal Andres que no se que enten ell per plorar, pero que jo sapia no em plorat mai, el que fem es intentar corregir errors per a futurs partits. De totes maneres es la seua opinió i com a tal será respetada.
    De lo del partit del dimecres no se res, pero de totes formes el diumenge en anar ajugar es mira i ja esta. Cuidaet esta nit en els cubates, que dema tenim un partit molt important.

6. Koldo, ben parlat, de plorar res...sempre intentan millorar. No he vist el vostre partit ni sé encara com haveu quedat hui aixi que no puc fer la "crítica de vicent" jejeje.
    Parlem pues del Crearplast:

ATLETICO GUETO 2
    CREARPLAST 2

Empat in extremis. El partit ens enfrontava a un rival que va 2 llocs per davall de nosaltres pero que sabriem de antemá que sería complicat perque veniem de empatar contra els primers i podíem pensar que erem España. Peró vam afrontar el partit prou be.
    La primera part va ser prou igualada amb nosaltres defenen be pero sense crear perill en atac i el contricant intentan fent el seu joc. Així arribem a una falta a favor en la frontal del area i de chut directe aconseguim posar-nos per davant. Poc després penalti en contra molt molt dubtós que fa que mos empaten. Poc després vam tindrer una gran ocasió en un tir al pal peró així acabá la primera part.
    Les primers 15 minuts de la segona part van ser de un molt bon joc i eixa va ser la clau per a poder tindrer hasta de cinc jugades clares de gol i no rebre cap ocasió en contra. La llástima va ser que en una contra després de desordenarmos defensivament vam rebre el segon gol rival que en posava les coses molt difícils. A partir del gol el joc va ser un poc masa revolucionat i sense ordre i aixó no ens porta a res. De totes formes l´equip ho intentaba pero sense masa perill. A tot açó ens fiquem en el últim minut del partit en que amb un poc de picardía (ja era hora) traem un doble penalti a favor ja que ells portaven 5 faltes desde feia molts minuts i no havíem sabut aprofitar per el joc masa revolucionat (critica constructiva jeje). Menos mal que vam poder aprofitar el doble penalti i vam empatar un partit que vam tindrer masa precipitació pero que tampoc mereixiem haver perdut.
    A la fí empat a 2 gols que está be perque seguim en la racha de no perdre (que també está molt be chavals... recordeu la primera mitja volta i voreu)

CREARPLAST: Mechó,Rebollat,Rober,Grego,Moha,Teto, Miki,Jose,Juankar,Marti,Jaime,Sergi,Charli(Mister),Titen(2º de a bordo),Andoni(mascota i fotógrafo jeje)

Bueno chavals pues a seguir entrenan que açó va milloran, poc a poc peró va notanse. Ánim a tots. I no vos enfadeu tan i animeu-vos que aixó pareix que no peró fa molt.

Koldo pasa tú la meua crónica i tens que doname el mail. A vorer si mos veem esta semana.
    Andoni i tú pasam les fotos jeje si vens al entreno recordam que es done el mail.
    Buenos cavallers, la próxima crónica a vorer si es una victória.
    Ah chavals que si puntúem la próxima jorná el míster i jo vos paguem un soparet. Peró a entrenar tots que después voldreu sopar tots ... a que sí!!!

7. titen te as olvidao de beto....q tambien jugaba jajajaja...komo lo lea..jajaja

8. Mira Andrés (si es que de verdad te llamas así), no se con quién habrás empatado para opinar de esta forma. Pase que digas que lloramos (a ese comentario te pueden contestar nuestros rivales) pero que desprecies a mi gente no pasa.
    Seguramente en 3º hay jugadores de 1º y viceversa, pero no estoy seguro de que seas tu alguien para opinar en donde juega cada uno.