domingo, 26 de abril de 2009

JORNADA 24 DE PRIMERA DIVISIÓ

Lloc: Poliesportiu d' Ibi
Dia: Diumenge 26 d' Abril del 2009
Hora: 11h
Pista: Pista nº 3

MARMOLES MAIGMO 3 JUYPAL SYSTEMS 0


El partit comença i l'equip comença a pressionar a l'equip rival en tota la pista sabedors que només tenien un canvi, fruit d'això arriben les oscasions però no s'aprofiten , ells per la seua banda eixien al contratac amb moltíssim perill però sense arribar a tirar entre els tres pals. En el min 10 i a causa de la forta pressió es roba el baló en 3/4 de pista i amb un passe ràpid es queda el jugador nostre a soles contra el porter i posa el 1 a 0 en el marcador. A partir d'ahí fins el descans, el partit entra en un "correcalles" sense control que no ens beneficia en absolut, i que en un parell d'ocasions quasi ens costa l'empat. La segona part comença i torna el control del partit per part de l'equip, i fruit d'això, el min 9 per mitjà d'una falta a la vora de l'àrea arriba el 2 a 0 que posava la tranquil·litat en el partit. A partir d'ahí ells arrisquen mes i van a pel gol que acurte el marcador, tenint alguna ocasió però ja en el min 23 en una contra nostra de dos contra el porter marquem el 3 a 0 que posava fi a un partit molt entretingut per part dels dos equips.

Destacar l'esportivitat amb què es va jugar ja que els dos equips van jugar dur i al limit però sempre des de l'esportivitat.

Pròxims partits del Marmoles Maigmo:
Dijous a les 22h en la pista nº 3 contra el Cafeteria Nueve i Media ( Partit ajornat per la pluja )

9 comentarios:

  1. Molt per la victoria esta, ara el dijous a vore si traem el partit i guanyem la lliga, que no hi ha que deixar-ho per al últim dia.
    Esperem que el piso de la pista 3 es puga recuperar de la esquenà que li va arrear el Poll.

    ResponderEliminar
  2. Si senyor, GRAN VICTORIA, pa tindre el titul de lliga mes aprop.La mascota te rao, hi ha que sentenciar cuan antes i aixi poder anar a Cocentaina amb mes tranquilitat. Per lo que es referix a lo de arreglar la pista 3, pues home, jo no se com estara la pista pero jo el Dumenge volia morirme. De totes maneres no estaba preocupat, ja que al equip tenim el millor fisio de la Foia de Castalla i San Vicent, i amb el seu diagnostic, vaig vore que la meua vida no corria perill, jajajaja.

    P.D.- Ja acomense a pensar, que el repartir tanta pata en els entrenaments, te algo que vore en arreplegar clientela.

    ResponderEliminar
  3. Si senyor gran partit de l'equip, que es posa a 1 punt de ser campió de lliga. Aprofite per a recordar que demà la pachanga es farà a les 20h per a poder veure un ratet al barça ok.

    ResponderEliminar
  4. Vull recordar que el partit d'este dijous es jugara amb l'equipatge de l'any passat.

    ResponderEliminar
  5. saludos al campeon de liga 2009 quien mejor que el tibi. para que la gane................me parece de pm a parte el gran año que habeis hecho saludos de un granjero (juypal-systems) au pescau.

    ResponderEliminar
  6. yeeeeeeeeeeeeeeee que no he firmao soy el sera yeeeeeeeeeeeeeeeee

    ResponderEliminar
  7. yeeeeeeeeeeeeeeee cuantes en son ya una,dos,tres quatre da igual sou unes makines no hi ha qui puga en vosatros,enhorabona als campions i ara a per la champions que de segur que per l´aficio no será, amunt Valencia dic aaaaaaaaaamunt TIBI, jejejejejeje

    ResponderEliminar
  8. Gracies per pasar a donar la enhorabona, este any no em tingut que esperar fins l'ultim parit, aixó si, ens ha costat molt pero molt traure un punt contra el cafeteria nueve y media

    ResponderEliminar
  9. Toni Velocidad Aragonesa4 de mayo de 2009, 10:34

    Enhorabuena Campeones

    Muy buen premio a la regularidad, lo habeis merecido durante toda la temporada.

    Un saludo

    ResponderEliminar