lunes, 4 de mayo de 2009

JORNADA 25 DE 1ª DIVISIÓ

CAMPIONS DE LLIGA 2008 / 2009




Lloc: Poliesportiu d' Ibi
Dia: Dijous 30 d' Abril del 2009
Hora: 22h
Pista: Pista nº 3

MARMOLES MAIGMO 1 CAFETERIA NUEVE I MEDIA 1
El partit comença amb l'equip dominant el baló i acostant-se perillosament a l'àrea rival, ells per la seua banda estaven totalment tancats arrere i intentant eixir al contratac. Corria el min 12 i amb una falta a favor prop de l'àrea inauguràvem el marcador, i ens posàvem 1 a 0. A partir d'ahí fins el final de la primera part vam tindre alguna ocasió de sentenciar però ells cada vegada s'animaven mes a pujar a l'atac creant perill. La segona part comença i l'equip patix una "enpanada" mental d'uns 10 min que ells no empaten de miracle ja que disposen d'algunes ocasions. Passat eixe temps l'equip comença a reprendre el control, però en una ocasió aïllada empaten el partit. A partir d'ahí l'equip es posa nerviós i vol resoldre el partit amb jugades individuals que no porten a cap lloc, inclús així es va disposar d'alguna ocasió per a guanyar pero no va poder ser.En fi mal partit de l'equip, ja que no vam jugar com sabem i que vam tindre que patir fins l'ultim minut per a conseguir un empat pero que a nosaltres ens serveix, ja que el punt ens fa campions de lliga matematicament a falta de 2 partits.

Pròxim partit del Marmoles Maigmo: Dilluns 4 de maig a les 22h en la pista núm. 3 contra el Autoescuela Ibi.

10 comentarios:

  1. campeonesssssssssssssssssssssssssssssssssssss, campeonessssssssss oeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoe...jajajajaaja.

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona tiberuts!! Salutacions des de l'equip dels Argelianos!

    ResponderEliminar
  3. Enhorabona Campions!!! Salutacions de tota la gent del Chery.

    Vosaltres sabeu algo de la Champions?? per asi es diu que ja esta el soteig fet, si ho sabeu vos agrairiem que ens diguereru alguna cosa....

    El Chery f.s

    ResponderEliminar
  4. felicitas als campeons.
    primer donarli la enhorabona al mister i cos técnic per seguir dirigint a este equip que a voltes juga soles pero a voltes ..... de bona tinta ho dic.
    segon la enhorabona per als jugadors, ya que sense dubtes sou els millors jugaors a tots els nivells i una volta mes ho haveu demostrat.
    ara toca, supose, anar a per els tituls que vos queden i demostrar que podeu amb tots.
    forÇA , i felicitats per a tots els components del marmoles maigmo.
    també anims als components del crearplast.

    ResponderEliminar
  5. Gracies de nou a tots els que vos paseu a donar la enhorabona, sobretot als dels equips rivals.

    Sobre la Champions sé que el cartell està fet, pero aixó es cosa del webmaster, que jo ni tinc el cartell ni se els grups ni res de res.

    Ja que no em clave en ningú del equip, magradaria fer una menció especial a "Andrés", el títul, va per tu, jeje.

    ResponderEliminar
  6. yo li dona la rao a la mascota, gracies als q mos donen la enorabona per el titul aconseguit. pero lo mes important va per "andres" q la seu critica mos va donar ganes de... dedicarli la lliga al ninot eixe. y lo de la champions, no se res.

    ResponderEliminar
  7. enhorabona al marmoles y enhorabona tambe al meu equip el crearplast per haber jugat y posat tot en cada partit¡¡¡¡¡
    desde America espere que Ho celebreu com deu mana¡¡¡¡¡


    ,Javi,Charly,Chuso y Grego

    ResponderEliminar
  8. BONS DIES, VAMOSSSSSS CHICOSSSS QUE GRANS ELS DOS EQUIPS JENIALES EL MARBRES JA SABENT JUGAR AMB PRESSIÓ I COMPETINT AL MÀXIM NIVELL DINS D'UNA LLIGA LOCAL COM LA D'IBI. I EL CREARPLAS QUE EN EL SEU DEBUT COM A CONJUNT CREC QUE ESTA SORPRENENT A PROPIS I ESTRANYS, LES MEUES FELICITACIONS PER A TOTS.
    SOBRE LA CHAMPION, LA SEMAN PRÒXIMA EL TINDREU TOT EN ESTA MATEIXA PAGINA. JA ESTAN ELS GRUPS I HORARIS, EL QUE S'HA DIT LA PRÒXIMA SETMANA TOTA LA INFORMACIÓ EN ESTA PALLETA I LES RESPECTIUS COMITÉS DE FUTBOL SALA.
    UNA SALUTACIÓ A TOTS.

    ResponderEliminar
  9. Ostia!!! Jajaja. Jo hem sume per complet a esta enhorabona al mármoles maygmó (Santi lo de marbres ha molat jijiji). Destacar a tot l´equip comensant pel míster i cos técnic...d´alt nivell, seguin per els jugadors que porten anys consolidan aquest equip i acaban per les noves incorporacions que no podien tindrer millor primer any. De categoría!!!
    Als del meu equip Cearplast dir-los que, encara no hem acabat, peró que la cosa va millor i que ha molat molt esta primera lliga amb vosaltres.
    No m´enrolle mes. La crónica la faré un altre día... que no estic inspirat jeje.
    Salutacions als americans... a vore si apreneu la llengua...jiji.

    ResponderEliminar
  10. buenas tardes, desde NY. Com va tot.Volia que l'equip del Marmoles Maigmo estiga trankil, perque el chuso i jo estem entrenan en les Galaxy, ja que beckham no vol continuar, al enterarse de que el chuso i jo estem per asi, no han volgut pedre ellos la oportunitat de que els ensenyem alguna cosa nova. Bueno, no moleste mes, men vaig a duxarme, que esta nit tenim partidet, jejejeje!!!!!!!!!

    Booooooooo, una salutacio de Charli, Chuso, Grego i Javi desde New York !!!!!

    ResponderEliminar