Lloc: Poliesportiu de Villena
Dia: Dumenge 1 de Novembre del 2009
Hora: 12:00

BEL.LIANA FS.PEL.PUCHERO BARCE 1 - 2 C.F.S.TIBI

Primer partit del C.F.S. TIBI fora de casa. El partit comensà amb un ritme alt per part dels dos equips. El desgaste era gran i les oportunitats no acabaven d'arribar. El que si que arriba es el primer gol per part del BEL.LIANA FS.PEL.PUCHERO BARCE, que amb un balo llarc que la nostra defensa no arriba a tallar, ells fan el 1-0. Despres dels primers cambits fets pel mister i amb la frescura de la gent que entrava des de la banqueta, acomensen a arribar les oportunitats mes clares per part del TIBI. D'ahí el 1-1 que aconseguix Busi a passe de Koldo després d'una bona maniobra amb el balo. L'equip ja creava moltes mes ocasions, i abans que acabara la primera part, una altra bona combinacio de l'equip acaba amb un passe de Busi per al Chuso, que posa el 1-2 en el marcaor. La primera part acaba amb eixe resultat.
En la segona part, tornem a crear ocasions, però unes vegades el seu porter i altres el nostre desencert, no acabem per matar el partit. Aixo ens du a la part final, amb l'equip amb 5 faltes a falta de 8 minuts per al final. Ells trauen el porter jugador, i arriben les seues millors ocasions, però sense arribar a vore porta. En els instants finals ells disposen d'un 2 contra 1 que no aprofiten i a falta d'un minut tenen la millor ocasio de gol que es desbarata amb una ma increïble pel nostre porter Gus. Final, 1-2 i tres punts mes per al C.F.S. TIBI.