Lloc: Poliesportiu de Tibi
Dia: Disabte 7 de Novembre del 2009
Hora: 17h

C.F.S. TIBI 2 - BUSOT COVES DE CANALOBRE 1

La primera part comença amb l'equip dominant el baló, però molt espés a l'hora de crear oportunitats ja que el equip contrari esta molt ben plantat en la seua mitat del camp esperant a robar el balo i crear perill en alguna contra. El temps passava i les oportunitats no arribaven i l'equip cada vegada jugava amb mes imprecisió ja que es desesperava veient com era incapaç de crear ocasions. Però en el min 20 després d'una bona jugada per banda el baló arribava a l'altura del punt de penal i Alex que arrivant des d'arrere rematava al fons de la xarxa i ens avançàvem 1 a 0 arribant al final de 1a part.
La segona part comença i ells pugen un poc la linea de pressió i es veuen els millors minuts de l'equip, ja que comencem a crear boniques combinacions que no arriben a ser gol per falta de punteria nostra i encert del porter visitant. Però en el min.7 un buna jugada col·lectiva de l'equip acaba en el peus de Mario després d'un rebutge que fa pujar el 2 a 0. Pareixia que el partit estava ja controlat però en el min 9 un córner a favor d'ells i després d'un rebutge del nostre porter marquen i es posen 2 a 1. D'ahí al final, el partit entre en una dinàmica de " corre carrers " en la que les millors ocasions eren per la nostra part, inclosos dos pals, però ells tambe en creaven, i lo curt del marcador feia que la tensió es palpara en l'ambient.
Al final victòria treballada contra un bon equip que fa que seguim en la part alata de la classificació.
Destacar la nombrosa afició que es va donar cita en el poli, per a animar a l'equip.