martes, 17 de noviembre de 2009

4ª JORNADA

Lloc: Poliesportiu de Beneixama
Dia: Disabte 14 de novembre del 2009
Hora: 17h

BENEIXAMA 2 - C.F.S. TIBI 2
El partit comença i seguint la tònica habitual d'esta categoria l'equip contrari ens espera 3 0 4 metres per darrere de la linea del centre del camp esperant a robar i eixir a la contra, el quipo comença a moure el baló però no aconseguia crear ocasions clares però el min 11 un robo de balo per la nostra part es convertix en un contraatac de tres contra dos que finalitza Koldo en el segon pal que posava el 0 a 1 en el marcador. El mas difícil estava fet, però res mes lluny de la realitat perquè a partir d'ahí el quipo no juga a res i deixa que ells agarraren mes confiança, i en una jugada de contraatac ens empataven el partit 1 a 1. Quedaven 5 min per al final i el nostre porter evita en un parell d'ocasions que es posaren per davant, arribant al final de la primera part amb empat.
La segona part comença igual que la primera però esta vegada el quipo juga millor i aconseguix crear ocasions i en una d'elles en el min 8 el Xuso posa l'1 a 2. L'equip pareixia controlar el partit però en una falta en contra, xuten i el baló passa per davall de la cames del nostre defensor evitant que el nostre porter veja el baló i puja el 2 a 2 al marcador. Quedaven 9 min per al final i el quipo va començar a tocar i tocar el baló esperant crear l'ocasió per a guanyar però esta no arriba i acaba així el partit.
Destacar una altra vegada la nombrosa afició que es desplasa a Beneixama per animar a l'equip

7 comentarios:

  1. Hola, molt be, un empat fora casa no esta mal, bueno pues ara a entrenar y pensar en el partit del disabte...en TIBI....

    peñeta......wapo.....

    ResponderEliminar
  2. HOLAA.el partit del disapte no va ser el millor q aigam fet, pero tampoc va estar mal.
    a el equipo li agradaria saber qui es el admiraor o admiraora de peña. si pot ser claro.
    apart de aixo el disapte tenim un altre partit en casa q tenim q guañar.
    a le pues, aixo era tot.

    ResponderEliminar
  3. La veritat es que no va ser un partit molt vistós i la pista eixa de patinatge tampoc ajudava molt a fer coses, una llastima el resultat perque vau arribar molt més a porta que ells, sort contra el sanvi este finde que jo tampoc estaré.

    I si, que pasa?, no critique a ningú, si acàs a Patxi que té mes cuento que calleja

    ResponderEliminar
  4. Homeeeee, ja era hora. Que la mascota acomense a pegarli garrot a altres.
    De deveres que el partit de Beneixama, te ratos pa no recordar, crec que pitjor ja no es podia fer. Podem posar la escusa de la pista, o ....., pero en deveres vam ser mosatros que no vam estar com deviem. Aixina que hui tots a entrenar i a traure 3 punts en casa, que son importantisims. ( A entrenar tots els que puguen, perque el dimarts la gripe A va deixar unes cuantes baixes).
    Booooooooo

    ResponderEliminar
  5. He encontrat un foro actiu comú de la liga per si vos entra la real gana de linkalo.
    http://www.doblepenalti.com/forodp/showthread.php?t=34591

    I per si voleu linkar les links dels rivals:
    Cañada: http://agromaykacanyadafs.blogspot.com/
    Mutxamel: http://athleticmutxamel.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  6. Bon día! Che tampoc pasa res no haber jugat al millor nivell eh. No tots els partits poden ser perfectes. Lo important es que porteu 4 jornades i no coneixeu la derrota. I aixó no es res fácil. Donar-vos ánims per a seguir entrenan i milloran, perque sempre es pot millorar peró que esteu fent-ho molt be. Ale, vaig a seguir curran jeje.
    Ah Koldín, felicidades!!! I a vorer si hem pose i es pases 3 o 4 cróniques juntes jejeje que esta semana jo tb he pasat la gripe A. Boooooooo.

    ResponderEliminar
  7. Aaaah el Crearplast descansa esta jornada, així que pedrem el 2n lloc peró tornarem a donar guerra pronte.

    ResponderEliminar