Lloc: Poliesportiu de Tibi
Dia: Disabte 21 de novembre del 2009
Hora: 17h

C.F.S. TIBI 7 - CONVEX 2

El partit comença igual que sempre amb l'equip contrari esperant per darrere de la linea del centre del camp esperant robar i eixir a la contra però esta vegada l'equip obri prompte el marcador ja que en el min 3 Sergi es queda davant del porter lliure de marca i posa el baló en l'esquadra 1 a 0. Ells pugen un poc la defensa i el partit entra en una fase de descontrol i aconseguixen robar un baló prop de la nostra àrea i marquen el 1 a 1 min 14. A partir d'ahí l'equip recupera el control del baló i en un jugada ben trenada i després del rebutge del porter Javi fa pujar el 2 a 1 min 18. D'ahí al final de la primera part l' equip controla totalment el partit i només el desencert fa que no es fiquen mes gols.
La segona part comença amb pressió en tota la pista del contrari que fa que en els primers minuts l'equip no sàpia eixir amb baló controlat i ells disposen d'ocasions per a empatar però unes vegades el nostre porter i altres el poc encert d'ells fan que el marcador no es moga , i en el min 8 Conejo en jugada individual fica un gol pujant el 3 a 1 el marcador. Dos minuts despres un robo per la nostra part ho acabava Jesus amb una excel·lent vaselina que posava el 4 a 1. Ells desquiciats fan la 6ª falta i Koldo fa pujar el 5 a 1 min 14. Un minut despres ells amb jugada assajada de servici de banda feien pujar el 5 a 2. Era un partit frenètic de continu atac per part dels dos equips i en el min 17 una jugada per banda acabava amb el passe de la mort que finalitzava Conejo amb el 6 a 2 en el marcador. I per a finalitzar en el min 22 un altre doble penal ho transformava Koldo en el 7 a 2 definitiu.
En fi molt bon partit de dos equips que intenten fer un futbol sala vistós i que van ser despedits en una gran ovacio.
Altra vegada no ens cansem de destacar el nombrós public que baixa al poliesportiu per a animar a l'equip. Gràcies a tots