Lloc: Poliesportiu de la Cañada
Dia: Disabte 28 de novembre del 2009
Hora: 16h

AGROMAYKA LA CAÑADA 3 - C.F.S. TIBI 6

El partit comença com sempre, l'equip contrari esperant en el centre del camp i el nostre equip controlant el baló amb possessions llargues buscant la porteria rival, i en una d'elles després d'un rebutge del porter Javi creua el baló fent pujar el 0 a 1 min 8. Després del gol tot contínua igual, però ells en una falta xuten a porta la barrera s'obri i aconseguixen l'empat en el primer acostament 1 a1. L'equip continua igual tocant el baló sense descompondre's i en el min 15 una altra jugada per banda acava en un pase al segon pal que aprofita Javi per a marcar el 1 a2 .Ells pugen un poc la linea de pressió i en un passe llarg, el porter i un defensa no aconseguixen controlar el baló i Mario s'aprofita per a marcar l'1 a 3 amb el que s'arribava al descans.
La segona part ells ixen pressionant en tota la pista el que provoca que ens coste traure el baló amb criteri, i en una juga desafortunada expulsen a Alex quedant-nos amb 3 jugadors que ells aprofiten per a marcar el 2 a 3. Però només 1 min despres en el min 9 en una jugada d'eixida de pressió Conejo només davant del porter marca el 2 a 4. Ells des d'eixe moment comencen a jugar de 5 amb el seu porter i en el min 12 de fort tir de fora de les discontínues marquen el 3 a 4. Ells continuen igual arriscant tot el que poden jugant de 5 i pressionant en tota la pista però Conejo despres d'una recuperació en el nostre camp llança el baló en vaselina entrant en el seu porteria pujant al marcador el 3 a 5 min. 18. Ells es desanimen un poc i la pressió ja no és tan efectiva com a minuts abans i nosaltres en una jugada molt bona per la banda Mario tanca el partit amb el definitiu 3 a 6 final.
Partit molt disputat i amb un resultat un poc enganyós ja que ells en la segona part van jugar un bon partit.