Dia: Disabte 5 de Decembre del 2009
Hora: 17h

Gols: 1 a 0 ( Jesus ), 2 a 0 ( Koldo ), 3 a 1 ( Koldo ), 4 a 1 ( Busy )

C.F.S. TIBI 4 - ALCOYANO LA SALLE B 1

El partit comença com quasi sempre l'equip intentant controlar el baló i el contrari defenent en la linea del centre del camp, transcorrien els minuts i les ocasions no arribaven per cap dels equips, però en el min 17 Jesus en una bonica acció individual se n'anava per la banda traient un fort tir que el porter no aconseguix atallar i que es convertix en el 1 a 0. D'ahí al final de la primera part els visitant van tindre dos ocasions per a empatar però Gustavo encertadisim tot el partit va parar i evitar l'empat.
La segona part comença igual, però l'equip aconseguix crear ocasions, i en una d'elles en el min 6 Koldo xuta un tir col·locat que es fica sense que el porter puga fer res pujant el 2 a 0. L'equip entra en una fase de bon joc i de moltes ocasions però en un contraatac d'ells Javi al voler tallar el baló se'l cola en la seua pròpia porteria pujant el 2 a 1. L'equip lluny de descompondre's seguix igual i en una falta a favor min 16 Koldo xuta a porteria col·locant el baló lluny del porter i pujant el 3 a 1. Ells pugen la linea de pressió i logren crear alguna ocasió, pero Gustavo logra evitar que marquen, i en un servici en llarg de porteria planta un jugador nostre a soles davant del porter que xuta però el porter rebutja i Busy que acompanyava la jugada arreplega el rebutge i marca pujant el definitiu 4 a 1 final.

Donar les gràcies a tota l'afició que baixa al poliesportiu per a animar a l'equip.