martes, 26 de enero de 2010

JORNADA Nº 12

Lloc: Poliesportiu de Denia
Dia: Dissabte 23 de Gener del 2010
Hora: 20h

DENIA ESPORTING 4 - C.F.S. TIBI 0


El partit comença amb el nostre equip clar dominador del baló i ells esperant arrere per a eixir a la contra, el partit avançava i les ocasions eren nostres però unes vegades la poca punteria, i altres el pal van evitar posar-nos per davant en el marcador, i ells no obstant en la primera contra seua min 14, un desorientació nostra ( ja que li van entrar al mateix jugador 3 jugadors deixant a soles a uno seu ) va pujar el 1 a 0 al marcador. L'equip va continuar controlant el baló però en la segona contra d'ells min 18 ells xuten el baló rebota en un jugador nostre desviant la trajectòria del mateix i pujant el 2 a 0 al marcador que s'arribaria al descans. La segona part va començar amb mes domini nostre si és possible i ells esperant per a donar-nos la "puntilla" com així va succeir, nosaltres arriscant massa i ells eixien a la contra amb superioritat, i en 2 d'elles min 11 i min 17 pujaven el 3 a 0 i el 4 a 0 al marcador. Per la nostra part vam disposar d'alguna ocasió per a reduir distàncies però el pal i en especial el seu porter ( gran partit el seu ) van evitar que pujara algun gol nostre.

Enfi primera derrota del campionat que esperem que ens servisca per a reflexionar dels errors comesos i jugar amb mes ganes si és possible per a intentar guanyar els pròxims partits.

5 comentarios:

  1. Xe! ja mos ha agarrat la vaca!
    Que passa que no poseu les cròniques?

    ResponderEliminar
  2. Si q mos ha agarrat la vaca si, la crònica desde el meu punt de vista va ser una primera part igualada, nosaltres vam tindre varies ocasions per a marcar i per dos errors tontos ens vam fer dos gols, la segona part vam tirar el resto pero era dificil quan ellos estan darrere ficats i no ens deixarem molts huecos x a entrar a la seua porta, despres ens van agafar 2 contres i ens van fer dos gols mes... Ahi queda!!!

    BUSY

    ResponderEliminar
  3. Tano dimisisión inmediata.

    ResponderEliminar
  4. Cualquiera del equipo28 de enero de 2010, 13:27

    Florentino no se qui eres, pero desde asi es veu que tens una cara de tonto que lo flipas....ala

    ResponderEliminar
  5. Esta semana torna la competicio, aixina que a posarse les piles i a demostrar que lo de Denia va ser un accident. Estem a muerte en vosatros.

    Vamos xicos

    ResponderEliminar