Dia: 6 de Febrer del 2010
Hora: 17 h

C.F.S. TIBI 3 - AGOSTENSE 2

Gols: 1 a 0 ( Mario ) 2 a 2 ( Busy ) 3 a 2 ( Mario )

El partit comença com quasi sempre amb l'equip controlant el baló i el rival esperant per a eixir a la contra, en una jugada molt bona nostra, Mario xuta rebota en un contrari i puja al marcador el 1 a 0 min 5. A partir d'ahí canvia el partit ells pugen la defensa i l'equip molt imprecís en l'eixida de baló, comença a patir molt, i en un robo de baló d'ells en l'eixida nostra pugen l'empat a 1 min 12. D'ahí al final de la primera part ells aconseguixen crear alguna ocasió però el nostre porter una vegada mes aconseguix que el marcador no es moga. La segona part el equipo ix amb mes força i aconseguix dominar mes la situació del partit, però en una contra molt bona per la seua banda aconseguixen el 1 a 2 min 16. A partir d'ahí l'equip comença a jugar molt millor i en una jugada individual Busy aconseguix un gran gol aconseguint l'empat 2 a 2 min 19. I dos minuts mes tard Mario en una jugada molt bona aconseguix el 3 a 2 que porta el deliri a l'afició que ja veia com se'ns escapaven els punts de casa. Ells en els minuts que restaven van traure porter - jugador però no van poder aconseguir l'empat ja que una vegada mes el nostre porter Gus va fer un "paradon" a un tir que es colava per l'esquadra.
Partit molt complicat el que vam traure avant ja que l'aire feia molt aire, que difícil el maneig del baló, i sobretot l'Agostense que va fer un gran partit.

7 comentarios:

1. Bon equipet el de Agost, pero el Tibi amb molta garra pa poder guayar el partit.

ResponderEliminar
  2. BON DIA, NI GUTI NI RAUL, MARIETE SELECCIÓ.

3. Excel.lent resposta per part de l'equip davant d'un rival complicat i correòs. Ademés, vau saber anteposavos a factors negatius tals com el anar amb el marcaor en contra a mitat segona part, el fort vent que impossibilita fer un joc vistós-efectiu i lo curt de la banqueta aon raspa "el bala" i chuso "laudrup" venien tocats fisicament després d'una setmana lluitant contra els virus.

Espere que notareu la calor de l'afició, el gol de la victoria va ser moolt celebrat.

Força per al que resta de temporada, feu el que feu sempre estarem amb vosaltres.... ja haveu guanyat

4. Bon partit Tiberos,vam vore un gran partit de futbol-sala, el aire impedia que es practicara correctament pero els dos equips van xuar molt be, vam tindre el partit controlat pero el fill de Jota ens va fotre... un agostero!!!

5. Gran victória a pesar de les dificultats...pareixia que comensava a pesar la primera derrota patida la jornada anterior peró vau saber sobreposarvos. Estem amb vosaltres!!! Ánim i a seguir amb la gran temporada que esteu fen.
    Últims resultats del Crearplast: Després de les 2 primeres derrotes consecutives patides esta temporada vam tornar a la senda del triomf amb victoria sobre un rival directe amb un gran partit de tot l´equip(Crearplast 4 - AM Sonido 1) i altra victória en un partit d´infart contra un rival aparentment més débil pero que ens va saber jugar molt be. De fet es va guanyar el partit amb molta garra, ordre i marcan el gol de la victoria pràcticament al últim minut del partit (Crearplast 1 - Sorkon 0). Aquesta última semana hem tornar a tastar el costat amarg amb una derrota per la mínima contra un equip de está en alsa i amb molt bons jugadors tots ells ex-primera (Crearplast 1 - Impresiones Seyca 2). Estem líders a la clasificació peró, tot hi ha que dir-ho, de forma enganyosa perque varios equips porten fins a 3 partit menys. Peró de totes formes....DE CATEGORÍA!!!! Esta semana...disabte 17:30h Pista 3 contra Zen Estilistas...també equip ex-primera. A per totes!!!

6. També dir després de les dos derrotes consecutives vam poder guanyar en el derbi regional que ens enfrontaba al Barbarat Xixona (Crearplast 4 - Barbarat 1) els cuals son un equip que está fent una gran temporada manteninse sempre als llocs capdavanters. Bona sort xixonencs!!

7. Yeee Koldín...i eixes cróniques??? Jajajaja. El partit del Crearplast del fin de semana passat va ser apalasat degut a la climatología...o siga que va nevar en ibi jeje. Próxim partit, el divendres a les 22:00h contra altre rival directe amb molt bon equip. Pista 3. Salutacions per a Popeya (jajaja) que sé que entra en la web a menut... Booooooo.