jueves, 18 de febrero de 2010

JORNADA Nº 15

Lloc: Poliesportiu de Xixona
Dia: Dissabte 13 de Febrer del 2010
Hora: 19h

XIXONA ESPORTIU - C.F.S. TIBI

El partit no es va poder disputar ja que les condicions meteorològiques ho impedien a causa de la pluja que va posar la pista impracticable . Quan sapiam la data que pose la federació per a poder jugar este partit ho anunciarem en esta pagina web perquè s'entere tot el món.



Des de la pagina web de l'equip volem destacar el " cumpleaños " de l'entrenador del Crearplast " Titen ". Esperem que sigues molt feliç en un dia tan especial. De part de tot l'equip de C.F.S. TIBI feliç "cumpleaños".





No direm els anys per respete al majors je je je

3 comentarios:

  1. GRASIES A TOTS!!!!! Che quin detallaso!!! Chi que m´emocionat i tot jeje. La edad??? 33!!! Pues un jovensol!! Sort per al disabte i si a algu li apetix disfrasarse que conte amb mi jeje. Boooo.

    ResponderEliminar
  2. FELIZ CUMPLE...Y GRANDISIM TREBALL QUE ESTAS FEN TU Y EL DOCTOR AMORE EN ELS NENS DEL CREALPLAST....BUENO DEIXAT DE TONTERIES Y DIME QUAN EN CONVIDES A UNA SERVESETA......BOOOOO

    ResponderEliminar
  3. hola señores. primer de tot felicitar a titen.
    estes dos semanes entre el viaje a la neu y la merda del temps este no e pgut entrenar, pero dema comensem la segona volta en altea, esperem q siga millor q la primera o almeñs uintentarem.
    despues carnaval en la tasca.jajaja
    bueno aixo era tot. booooo

    ResponderEliminar