sábado, 8 de mayo de 2010

JORNADA Nº 25

Lloc: Poliesportiu de Tibi
Dia: Disabte 8 de Maig del 2010
Hora: 17h

Gols: 1 a 0 ( Javi ) 2 a 0 ( Mario ) 3 a 0 ( Busi ) 4 a 0 ( Koldo )

C.F.S.TIBI 4 - ESPORTING SAN VICENTE 1

18 comentarios:

  1. El Tibi és l'equip menys goletjat, això vol dir que conta amb un gran porter i una gran defensa, tots defenen! Això si, golets en fiquem poquets!!

    ResponderEliminar
  2. Peñeta aunque no marques ningun gol, para mi eres el millor y el mas guapo de todos.
    Besitos guapo

    ResponderEliminar
  3. Analista deportivo de la Foia10 de mayo de 2010, 13:04

    Dona gust vorer jugar a este equip, sempre concentrats, sempre atents, sempre buscant la porteria contrària... Xe un orgull per a tot el poble. No es que es mereixquen un pabelló, sino un estadi mes gran que San Siro.

    -El porter, Gus, marca les diferències, un estíl Casillas (per que les poques ocasions que tenen els equips contrarir les devarata de manera sensacional).

    -El Poll sempre fidel al seu estil: un bou sempre preparat per a embestir, amb bon control de les transicions defensa-atac.

    -El Koldo sempre serio i enguany demostrant la nova faceta de golejador i llançador de faltes estil beckham, demostrant que els anys no pasen per a ell. Segur que es pren algún elixir de la eterna juventut.

    -El Penyeta, un autentic pulmó a la medular, sempre cap a dalt i cap a baix,incansable i amb suficient experiencia per a fer cualsevol cosa.

    -El Conejo, fisicament a baixat prou respecte altres anys pero continua sent un motoret que pot desatascar partits trabats.

    -El Busy, un super classe que lamentablement no ha alcançat les cotes d'exit que es mereix, es a dir, jugar en el futbol d'élit. Per lo cual som uns privilegiats de disfrutarlo ací.

    -El Raspa, força, calitat i máxima capacitat de sacrifici. Com definien a Raul fa un temps: No es un 10 en res pero es un 7 en tot. Ah, i demostra molta madurea en cada acció.

    -El Mario, possiblement el jugador que mes a crescut a nivel de joc, i no en altura, que d'aixó ja en te prou el tio. Sa llevat el prejuicis que tenía i sa enfundat la capa de supermario per a convertirse en un element fonamental.

    -El Chuso, a tornat de recuperar el nivell que va fascinar a propis i extranys durant els anys 90 i principis del 2000. Posiblement, el jugador mes complet sempre que les lessions el respeten. Calitat lin sobra.

    Als que no posse, mes del mateix, un 10 per la excelent temporada.

    Menció a part per al mister, un autentic mestre de les táctiques i excel.lent motivador. Que no es lleve cap medalla que sen mereix unes cuantes.

    A falta de 4 partits i amb 7 punts sobre el segon, no nhia que tirar les campanes al vol, pero mes de uno, inclós este menda, ja tenim el champan gelant en la nevera.







    -

    ResponderEliminar
  4. Bon dia a tots!!!Fotre quin 1x1 més profesional. Dona gust vorer com seu curra la gent. De categoria tio! Només dir el mateix, de 10 per a tots i segur que els partits que queden seguireu donan el callo.
    Notícies del Crearplast: Després de caure eliminats als play-offs d´ascens a primera entravem directes al sorteig de 2na ronda de la copa. Ens tocá els SIOUX. Equip de gent jove i veterans que els fa molts competidors. De fet son el 6º clasificat a la nostra divisió i nosaltres els 4ts. El partit va acabar amb victoria nostra per 3 a 1 pero amb un sabor amarg pel joc desplegat. Tenim clar que no som uns filigranes pero també debem exigirmos més si volem millorar. Bueno, aixó i tot pasavem a la següent ronda. El sorteg esta vegada ens emparelleva amb LA GRANJA, 3er clasificat a la lliga regular de primera i gran favorit al triom final als play-offs. Gran partit per la nostra part (pot ser el millor de la temporada) en el que vam forzar la tanda de penals al acabar el partit 4 a 4. A la fi, de nou la sort no ens acompanya i ens quedem fora de altra competició als penals. De totes formes felicitar a tots els jugadors i al cos técnic perque açó ja ha canviat algo desde aquell primer día de entrenament de la temporada passada. A seguir milloran. La próxima cita será el día 22 a Onil aon es celebra la champions comarcal i el Crearplast entra com a representant del poble Tibi. Així que ho donarem tot per fer un paper més que digne. Booooooo, salutacions a tots i vos esperem per a animar al menys en algún partidet de champions.

    ResponderEliminar
  5. xe xe xe quin crak eixe analista, estic en casi tot d'acord en el analista, per a mi tambe es un orgull que eixe equipo represente al poble, ja que es dedica sempre a intentar jugar al atac i sempre desde el respete al contrari. Gran temporada contant, que son debutants en la categoria i tenen a tir el campeonat.
    Segiu aixina que podeu guanyar el capeonat, destacar tambe el paper del filial que he llegit que va molt be en la lliga de ibi.

    ResponderEliminar
  6. CUALQUIERA DEL EQUIPO10 de mayo de 2010, 16:06

    Analista deportivo, eres un puto crak...jajaja,,,si senyor que manera de motivarmos...mol mol..segur que tu tambe eres un gran...boooooo maquina...

    ResponderEliminar
  7. Jo no estic dacord en tot lo que diu el analista deportivo i dire el perque:
    Per a mi tant BUSY com KOLDO estan molt per damunt dels demes jugadors, pero tambe dic que sense els altres jugadors ells no serien tan bons y destacarien tant.

    ResponderEliminar
  8. YO CONTESTO A ANIBAL10 de mayo de 2010, 18:17

    JO NO ESTIC DACORT EN LO QUE DIU ANIBAL I DIRE EL PERQUE:
    PER A TU BUSY Y KOLDO ESTAN MOLT PER DAMUNT DEL DEMES JUGADOR, PUES LO QUE JO PENSE ES EL SIGUIENT, NO ESTIC DACORT QUE BUSY Y KOLDO ESTAN MOLT PER DAMUNT DEL DEMES, CREC QUE VIUS DEL PASAT, HI HAN JUDADORS QUE DEPEN UN PARTIT O ALTRE HAN SEGUR ELS MES DESTACATS, TAMBE NO ESTIC DACORT EN EL MENSEJE QUE DONES, CLARAMENT EL EL MENSAJE DEL ANALISTA ES UN MENSAJE DE ANIMS Y CONSTRUCTIU Y NO COM EL TEU. PERO RESPETE LA TEUA OPINIO.
    AH PERSERT EL MEU JUGADOR PREFERIT ES COLA. com? que cola ja no juga?. VEUS ANIBAL A MI EN PASA IGUAL QUE A TU HE VIST POCS PARTITS, PERO ANIRE MES A VORE PERQUE VAL LA PENA...AH, QUE QUEDE CLAR QUE BUSY Y KOLDO SON UNS CRACK. tambe dirli a analista que se li a olvidar posar a Sergi, segurament es perque a faltat a mols partits pero ell es del equipo. BUENO NOS VEMOS.

    ResponderEliminar
  9. PERÒ BUENO QUE PASSADA DE COMENTARIS, SEGUIU AIXÍ PER FAVOR. QUE NINGÚ ES MOLESTE TOT COMENTARI O CRITICA A DE SER ACCEPTADA I A PODER SER ACOLLIR-LA DE FORMA POSITIVA I CONSTRUCTIVA. ESTE EQUIP ES MEREIX QUE PARLEM D'ELLS. SEGUIU AIXÍ FIGURES.
    CREC QUE EL ANALISTA ES ROMERO.

    ResponderEliminar
  10. Les meues cróniques es queden a la altura del betún amb gent tan entesa!!!! Footre quin nivell.

    ResponderEliminar
  11. Deuriem deixar el tema de q si koldo es el millor o es busy,el analista ha premiat amb este comentari el gran esforç i compromis del equip i seria patetic debatir açò, Este any s`ha vist un molt bon grup i res mes,busy o koldo sense el equip no son res i el equip sense ells donaria la mateixa guerra!!BOOO

    ResponderEliminar
  12. Analista deportivo de la Foia11 de mayo de 2010, 10:47

    En primer lloc, volía demanar disculpes per oblidarme de Sergi. Les lessions l'han castigat de manera cruel durant tota la temporada aixina com també el tindre que atendre els seus compromissos pilotistics.

    De totes maneres, crec que pot ser un pilar fonamental per a construir el futur, té que creure en ell mateixa ja que calitat lin sobra i madurar un poc mes. Segur que la resta del equip li tirará una má per a creixer futbolísticament.

    ResponderEliminar
  13. Analista deportivo de la Foia11 de mayo de 2010, 10:52

    No era la meua intenció crear polémica alguna amb el meu anterior comentari, simplement la idea era felicitar al equip per la Excel.lent temporada i fer un mini repás de lo que, segons la meua opinió, havia vist positiu en cada jugador, que de negatiu també en niá pero ja tendrem temps per a analitzar-ho.

    Té molt merit arribar a una categoría nova i demostrar partit a partit el nivell que han demostrat estos jugadors i entrenador. Hem juge lo que vuiges a que molts jugadors de molts equips de esta lliga no sabien ni que Tibi existia ni teníen ni idea de possarlo en el mapa. El bon nom del futbol sala que Tibi té a la foia de Castalla desde fa anys, ara, i gracies exclusivament a aquestos jugadors, el té també en la provincia d’Alacant. Estos jugadors, ells han deixat sorpresos a tots i ens fan sentir molt orgullosos del que fins ara han aconseguit, sempre sense oblidar el magnific treball també del mister.

    No ens oblidem de que aquest projecte va comensar “de la nada”, amb el continu e incansable esforç de Koldo y Poll principalment, menejanse per a tancar les llicencies, movense per a obtindre ingresos buscant patrocinadors, implicantse al maxim per a que tot ixquera be. I tot açó heu han fet sense cap prima a terceros per en mitj, sense tindre una fixa professional i a voltes sense la implicació de organismes tipo ajuntament o empreses grans, només amb moltes dosis de il.lusió i amb tot el amor que tenen per aquest sport, res mes.

    Ara, en la recta final de la temporada, crec que es “de recibo” posar els punts sobre les ies. Flors? cap ni una, simplement nia que fer justicia en lo que uno veu dia a dia, reconeixer el merit de tot este grup i cal resaltar amb majuscules el gran compromis de cada un dels integrants del Tibi Futbol Sala. Podeu estar o no d’acarod amb el análisis jugador x jugador, pero en lo que no pot haver cap tipus de discrepancia es a nivell d’implicació en el projecte.

    Només dir que cuan fas les coses amb il.lusió i dedicació, les coses sempre ixen be, per força, i açò ho podem aplicar a cualsevol faceta de la vida, no nomes al futbol sala.

    ResponderEliminar
  14. Solament dirli al ultim anonim que aixo de que Koldo y Busy no son res tampoc es, per a mi son els millors y el equipo sense ellos donaria la mateixa guerra si, pero lluitaria per no quedar entre les ultims clasificats, ja que faltaria la calitat,veterania y saber estar que ells aporten, res mes.

    ResponderEliminar
  15. Soles avisavos que vaig naixer el darrer dia 9 de Maig a Tortosa. No vos he vist jugar mai,pero que sabeu que sere una gran aficiona al club de futbol sala i al club de pilota, ja que el meu pare va ser un crack al futbol sala, jaja,i un gran punteret. Estic apunt d'arribar a Tibi, i soles volia felicitar el gran treball dels dos clubs, que actualment arrasen per on van, pero en molta umiltat.

    Evidentment aso no ho he escrit jo, pero el que ho ha escrit volia presentarme.
    Esperant vorevos pronte.
    Martina.

    ResponderEliminar
  16. Javi, a la página web del Ibi hi ha un cuadrant amb els horaris de la champions. Si tens un rato podríes linkarlo perque jo no m´he aclarit.
    Boooooooooooooooooo.

    ResponderEliminar
  17. bueno, bueno. tots els comentaris son bons. pero deixevos de tonteries de qui es millor y de qui es pijor, son tots un equip y cada uno fa el q te q fer, unes voltes millor unes atres pijor.
    anem a lo q anem el disapte mos aspera un bon partit a callosa y segurament dur, pero anirem a per els tres punts, com sempre.y avore si podem sentenciar la lliga a casa contra el Denia.

    ResponderEliminar
  18. Buenasss, ja era hora de que la WEB del TIBI Futbol Sala tinguera un poquet de debate com deu mana. De lo que si que estic segur es que la gent que a opinat es antesa de futbol i per supost seguidora del Futbol Sala Tibi, i aixo ja es un motiu per a estar contents desde dins del club. Esta clar que tot es opinable, tant dels jugadors com del club. Pero jo crec que si estem a on estem i tenim possibilitat de guanyar una lliga a la que arribaem de nous es perque per damunt de cualquier individualitat a estat un EQUIP. Perque els partits no es guanyen el dissabte, tame es guanyen el dimarts, el dijous, en la cerveseta de despues de cada partit, en els dinars o sopars que es fan,... .
    El que si que esta clar, es que ja em acomensat a donarli vida a una cosa de la que anavem molt temps darrere, i es la de crear un CLUB. Que amb ganes e ilusio pot donarmos moltes alegries, i sino, temps al temps. Aixo si, algu de les que mana deu de donarse conter de que en TIBI el deport funciona, i un poket mes d'ajuda no vendria res mal. I si es lluitara perque tinguerem un PABELLO a no molt tardar, segur que donaria molta vida a este CLUB.

    Soels en queda dir, que el DINAR-SOPAR organitsat per el CLUB va a bon ritme, i ja son molts els que han confirmat la seua asistencia. Aixina que esperem que tot vaja sobre rodes.

    Angel, ves pensante el discurs!!!.

    Booo, que no pare este foro, que esta de categoria.

    Ahhhh, Chuso ja tens el meu comentari tant esperat.

    ResponderEliminar