jueves, 13 de mayo de 2010

QUE VE LA VACA

Buenas, aprofitant que s'acosta el DIA 29 DE MAIG on totes les persones relacionades d'alguna manera amb el futbol sala de tibi tenim un dia molt especial i també que tenim el foro del Blog calentet amb moltes i variades opinions , plantejarem una pregunta, a totes les persones que vullguen opinar, pero sempre desde el respecte i la serietat.

¿Quin seria per a tu el millor quintet possible de la història del futbol sala de Tibi?

"Intentar explicar un poc les contestacions que es donen i recordar que han de ser sempre amb total respecte i sense cap insult."

PD: Per a donarli un poc de moviment al blog, em pensat que cada setmana plantejarem una pregunta amb un poc d'alicient per a vore si aixina te mes opinions i vida el blog, a partir de hui s'acepten noves preguntes per a la setmana que ve.

La Directiva

18 comentarios:

  1. per descontat, en la portaría RAI, defensa per donar sentit al joc, EL NEGRE, defensa contundent VICTOR, per al atac fijo sense dubte el CESAR, y per descontat el nº 1 en llibertat de moviments, COLA.
    D'entrenador no posaría a ningú perque en aquest cas ni faría falta.
    Ala a vore qui eu millora.

    ResponderEliminar
  2. jo tambe en tinc uno... semifinalistes de les 24h d ibi... santi luna de porter,en defensa beibel,busy en una banda, alberto en l'altra i davant batalla!!!

    ResponderEliminar
  3. Bon dia a tots, veig una bona idea en donarli vida a este blog, ja que molta gent l'aprofitem per a saber un poquet mes de com va el nostre equip, que hui per hui paseja el nom de TIBI per tota la provincia. I per lo que jo se, sempre respetan alli per a on va, i aixo crec que es algo que va aprede este club desde que fa uns cuants anys es va pssar en martxa.

    Bueno, alli que vaig am el meu quintet, del que crec k el famos rombo en el camp, era el estil ideal:

    PORTER:
    Santi (entrega, gent de equip, no li agradaba la porteria pero no li acompanyava la calitat en les peus i la porteria li dona la solucio pa poder jugar).

    TANCAN I ORGANITZAN:

    LLoquero, com olvidar eixe portento fisic i molt centraet de cap. Mentres ell va perteneixer al equip, no va pasar un dia que faltaren dos botelles d'aigua de Solan de Cabras.

    BANDES:

    Palomeque, tot entrega, coratje, saber estar, FESTERET com ell soles.

    Xirro, com olvidarmos d'un d'els pilars sobre els cuals encara s'aguanta l'equip. Incansable i treballaor.

    PUNTA:

    Tento, a tots mos venen al cap altres noms, pero jo heu tinc clar. Inteligencia, brasos ben oberts, o pasa balo o pasa tio, sino mira el arbrit t'arrime una pata que es balde, balo caigut del cel, cap a dins a la porteria, Rapid com ell soles. Les lesions no l'acompanyaren. Pero sempre al costat d'el equip, jugan, entrenan o com a gran espectador i critic.

    Açi teniu un gran quintet, que res te k envejar al que possa el del primer comentari, molt bo pero antiguet com ell soles, jajajajaja.

    ResponderEliminar
  4. HAVER-HI QUE VÓS PAREIX ESTE QUINTET, FORMAT PER JUGADORS FORANS, QUE HAN MILITAT EN EL TIBI F.S. NO HAN ARRIBAT A JUGAR JUNTS PERÒ EM PAREIX UN BON QUINTET. NI MILLOR NI PITJOR QUE ALTRES PERÒ S'HAN GUANYAT LA NOSTRA ADMIRACIÓ I RESPECTE.POSARE ALTRE DE VETERANS.

    PORTER: GUS ( XIXONA )
    CIERRE: JONY ( IBI )
    ALA-CIERRE: MARIO ( IBI )
    ALA-PIVOT: JOSELIN ( IBI )
    PIVOT: CINTILLA ( IBI )

    ResponderEliminar
  5. buenas,no he pogut escriure antes,respecte al tema calentet soles dir q per damunt d les individualitats hi ha un gran equip i es veu dins del camp com a fora... jo personalment ja duc uns cuants anys pegan bacs per ahi i dir q equip com este no he jugat mai per aíxo el millor kintet posible el ampliaré un poc mes: GUS, KOLDO, JAVI, CHUSO, RASPA, MARIO, PENYA, BUSY, CONEJO, SERGI, TANO Y BOTi este finde a callosa!bo

    ResponderEliminar
  6. Santi eixe quintet es casi imbatible (tot extrangers eh), pero també era imbatible l'any pasat l'equip d'Ibi al que mos van enfrentar la selecció de Tibi, i mos van poder fer en ellos.
    A vore el meu:
    porter: Gus
    central: Koldo
    ala: Toni (si du bozal)
    ala: Andoni
    pivot: Josele (si fa cas, si no el cambie per algún Kansinator com el Marti o el Poll)
    CAMBITS: Busy, Marti, Poll, Jaime
    Igual comensaría en el cambits pa ficar al rival un poc de canya.

    ResponderEliminar
  7. Uno que pasava per açi14 de mayo de 2010, 14:55

    Primerament dir que jo jugaria un sistema 1 - 2 - 2 es a dir:

    - 1 porter
    - 2 jugadors mes defensius
    - 2 jugadors mes ofensius

    Per a mi l' alineacio perfecta seria:

    PORTER: MIGUEL

    DEFENSES: KOLDO I MARIO ( ibi )

    DAVANTERS: TONI I ANDONI

    Vamos un super equipo

    ResponderEliminar
  8. L'equip eixe de antes esta molt be, pero jo com soc de Tibi, els posaria a tots del poble, aixina que ahi va el meu:

    Porter: Miguel. Darrere ( Koldo i Penya ) i Davant ( Andoni i Toni )

    Pero tambe dir que casi tots els jugadors que han pasat per el equip son prou bons.

    ResponderEliminar
  9. no oblidar al gran GR... Morris, Busy traent el baló,banda per a conejo,laltra per a Mariete y davant Forneti! en la banketa Romero,Raspa,el Pavo,Mendieta,James, Pancheta, el Mansana y Kako!

    ResponderEliminar
  10. ABANS VOS HE COMENTAT QUE TINDRIA PREPARAT UN ALTRE BON QUINTET DE JUGADORS FORANS DEL TIBI F.S. NO SABRIA DIR QUIN DELLS SERIA MILLOR, PERÒ SI PUC DIR QUE TOTS ELLS SON D'UN GRANDÍSSIM NIVELL I EM PAREIX QUE VAM PODER APRENDRE I COMPARTIR MOLT AMB ELLS. ( ENTINEDASE DE FUTBOLLLLLLL ).

    PORTER: JOSE MARIA ( IBI )
    CIERRE: MANOLO ( SANT VICENT )
    ALA-CIERRE: ROMERO ( IBI )
    ALA-PIVOT: MANOLO ( BANYERES DE MARIOLA )
    PIVOT: CARLOS FLORES ( IBI )

    ResponderEliminar
  11. El millor kintet sin ninguna duda pa mi es koldo,penyeta,andoni y batalla

    ResponderEliminar
  12. Gran comentari el de BUSY. Jo tame crec que este any, per damunt de cualquier individualitat a esta sempre l'equip. Aixo no vol dir que no tingam jugadors de cualitat, perque els tenim i heu demostren a cada partit.
    Dit ço, pase a donar el meu QUINTET.

    Porter:
    MIKEL (Molt al meu pesar em toca posarlo en esta demarcacio, ja que de jove donava seguretat a la nostra porteria)

    Jugadors de Camp:
    KOLDO: Criteri amb el balo, seguretat i gran ixida de balo.

    TITEN: El mes listo de la clase, sempre tenia una ixida pa ca balo.

    ANDONI: un d'els jugadors de mes calitat que a tengut el TIBI i el unic que pot presumir d'un TITUL que nomes te ell "LES ORELLES DE BURRO".

    COLA: no podem olvidar a este gran jugador del que a pogut disfrutar este Equipo. Respetat per els seus adversari i de gran ajuda al TIBI.


    De segur que este equip no defraudaria em cualsevol competicio, aunke algun d'ells li sobren algun any que altre.

    ResponderEliminar
  13. Se que alguns trovaveu en falta algun comentari de la mascota entre tans que ha hagut últimament pero no vos penseu que es que ja no entre en la pàgina, sino que la mascota escriu per a pegar garrot i tot el que hi ha són alabances i que bo és este i lo millor que és aquell, calla calla, que no.
    Aixina i tot vaig a decidir-me a fer un quintet que pot ser no serà el millor pero segur que donaria guerra i podria guanyar qualsevol copa d'estes que s'han guanyat.

    EMILIO (Xixona) no hi ha porter que haja sigut capaç de fer coses tant bones (crec que ha sigut l'únic porter capaç de marcar desde propia porteria a un partit) com coses que fan tanta risa (una volta en gelat, perque en calent Koldo s'ensenia)

    el POLL per eixa gran contundència i aquells inicis al equip en els que, quan anava a entrar al camp, li dien tots "Poll, sense faltes" i tal com entrava corrents s'emportava a 2 per davant.

    ROMERO Podreu dir misa, pero un jugador com ell es imprecindible a les cervecetes.

    KOLDO Mes que res per a que no es desmadren tots els de antes, ahí vinga al xillit

    COLA este ha sigut el millor jugador que ha jugat sens dubte, quin altre jugador pot dir que tinga el seu propi chut?, el famós "chut de Cola"

    ResponderEliminar
  14. un bon kintet seria.
    Gus, Beibel, Peña(jaime), Mendieta, Batalla.
    no se sian jugat junts pero no es quedaria darrere de ningun altre quintet titular.

    ResponderEliminar
  15. weno kins ekipets mes bons... Jo en tinc uno q ademes he tingut la sort d jugar amb ells... Santi un entrenaor en la porteria, la inteligencia i visio d joc d koldo, la mala llet i el olfacte golejador d toni, la rapidesa del gran kola i d'alt el meu idolo batalla!! Despres en la banketa els motorets poll,marti i busy(mincluisc en esta faceta), la clase d tano,la seguretat i entrega d peñasko i la colocació i reflexos d mikel... Ahi keda!

    ResponderEliminar
  16. mol bons equips e vist.
    el meu seria

    mikel a la porteria

    koldo de cierre

    peña(jaime) de ala-cierre

    kola de ala-pivot

    batalla de pivot

    bueno ahi esta el meu equip
    nia molta competicio en els equips

    ResponderEliminar
  17. Casi tots els equips que hi han son prou bons i competitius excepte el primer ( el dels dinosaurios ) je je je, ahi va el meu:

    Porter Mikel
    Cierre Koldo
    Bandes Andoni i Jaime
    Davanter Batalla

    ResponderEliminar