miércoles, 19 de mayo de 2010

JORNADA Nº 26

LLoc: Poliesportiu de Callosa
Dia: 15 de Maig del 2010
Hora: 17h

CALLOSA D'EN SARRIA 2 - C.F.S. TIBI 0

3 comentarios:

  1. Vinga va, hem entropessat un poc en aquest partit sobre tot per l'actuació mes que cassolana del arbitre, pero ara niá que alsarse mes forts i amb el cap ben alt! Aposte per 2 victories consecutives per a finiquitar la lliga!!!

    El dissabte toca a casa, amb l'aspenta de la nostra afició, niá que donar-ho tot com sempre pero amb tranquilitat i bones maneres, amb l'estil indiscutible d'aquest equiparro!

    ResponderEliminar
  2. Un simpatisan de l'equipo diu que:
    Esta setmana em de estar tots junts ( Equipo i Aficio ) per a poder derrotar a l'equip contrari, i aixina aproximarvos un poc mes a eixe titol de lliga que fa tanta ilusio en tot el poble.
    Aixina que desde açi convoque a totes les persones que vulguen animar a l'equipo, que baixen este dissabte a les 5 de la vespra al poli per animar a l'equip.

    ResponderEliminar
  3. Ale chavals!!! A tope!!! Molt ánim i molta força per a lo poc que queda. Jugue com sabeu i será suficient per a tindrer contenta a la afició...pase el que pase ningú pot posar un peró a la temporada que esteu fent.
    El Crearplast juga champions en Castalla. A priori no som favorits per a res peró aixó no lleva que pugam fer un paper molt digne que es el nostre objectiu.Així que a lluitar per millorar com sempre. Salutacions per a super ratona que sé que es una asidúa de la página web del tibifs.

    ResponderEliminar