lunes, 24 de mayo de 2010

JORNADA Nº 27

Lloc: Poliesportiu de Tibi
Dia: Dissabte 22 de maig del 2010
Hora: 17h

C.F.S. TIBI - DENIA ESPORTING

"El partit no es va poder jugar pel fet que l'equip del Dénia no es va presentar al partit previst, i el pitjor de tot va ser, que no van avisar de que no vendrien a jugar. Els àrbitres ens van dir que havíem d'estar preparats per a jugar ( es a dir vestits per a jugar el partit ) per si es presentaven durant el temps que dura un partit normal es ha dir 50 min, pasats eixos minuts i veien que l'equip contrari no venia ni cridava per telefon, els arbitres van decidir alçar l'acta del partit.


Segurament el partit ens el donaran per guanyat per el resultat de :

C.F.S. TIBI 3 - DENIA ESPORTING 0

PD: Este resultat no es segur, esta pendent de la confirmació per part de la Federació

7 comentarios:

  1. en la clasificacio posa q va guañar el denia 3 a 4

    ResponderEliminar
  2. si el partit es donara per guañat, q va aser q si el TIBI FUTBOL SALA, CAMPEON. Enorabona a tot el equip.

    ResponderEliminar
  3. Este dijous dia 27 de maig, tenim un cita molt important en la antigua fábrica de Martí a les 20.15h, per a preparar tot lo referent a la festa que disfrutarem el pròxim dissabte. Aixina que la asistencia es molt important, ja que si anem tots, en un moment ho deixem tot preparat per a que el dissabte disfrutem d'un gran día de festa.

    ResponderEliminar
  4. segons el que posa en la classificació de la federació ja som campions, perquè hem guanyat al dénia 6-0....ja podem pensar un poc en altres cosetes..jejeje

    ResponderEliminar
  5. Analista deportivo27 de mayo de 2010, 9:22

    Enhorabona a tots els integrants del Tibi F.S. Després de tot el any treballant i amb molts esforços, ara arrepleguem la bona collita i el premis.

    Sou un autentic orgull per a tot el poble i una volta mes demostreu la bona salut i el alt nivell que tenim a Tibi en materia esportiva.

    Celebrem-ho ara com toca i a vorer si per al any que ve possen un techao de chapa o algo per a pujar de categoria, aquest equip es mereix el máxim suport per part de totes les entitas, tant públiques com privaes.

    A Koldo, Javi, Gus, Chuso, Raspa, Mario, Sergi, Peña, Conejo, Busy i Tano..... ENHORABONA!!! Estem molt contents!

    ResponderEliminar
  6. YO CONTESTO AL ANALISTA27 de mayo de 2010, 10:09

    HOLA, JA ERA HORA QUE ESTIGUÉREM DECORD EN ALGO, ARA SI ET DONE TOTA LA RAO...AHH, entre el teu i jo, si vols li demane un autògraf de qui tu y jo sabem.jejejeje ...ah, vas anar al patir contra Denia, von paritit ehhhh...

    ResponderEliminar
  7. Analista deportivo27 de mayo de 2010, 12:54

    Vale, asperam on vam quedar que jo aniré a arreplegar lo que hem vas demanar. I sobre tot que no se te oblide dirli aixó a qui tu ya saps, perque sino un dia de estos pasará alló que vam dir.

    ResponderEliminar