jueves, 23 de febrero de 2012

JORNADA 16ª DEL C.F.S. TIBI

El C.F.S. TIBI, ha APLASAT el partit corresponment a la jornada 16, que l'enfronta al C.F.S. CASTALLA per a jugar-lo el dia 29 de Febrer de 2012 a les 22:00 en el Poliesportiu Municipal de Tibi.




El motiu principal del cambit, es el problema que tenia este fi de setmana el Tibi per poder confeccionar l'equip. Es va intentar jugar Divendres, però el Castalla tambe tenia problemes per poder tindre a tots els seus jugadors. Despres d'arribar en el dia de air a una solucio entre els 2 equips, es va decidir que fora el dia i hora que vos hem comentat.


Som conscients que es un hora complica per a la Nostra AFICIO, aixi i tot, esperem que pugau estar. Per a l'equip es important contar amb la seua aficio i este partit requerix de l'ajuda de tots, partit complicat davant el Castalla. Ells venen amb l'intencio de sumar els 3 punts per continuar estan a les possicions capdavanteres, però el Tibi tame vol que els punts es queden a casa i d'esta manera seguir aproximanse als equips que estan per damunt d'ell a la taula classificatoria.


Seguirem informan-vos de com arriba l'equip al partit.


Bon cap de setmana a Tots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario