lunes, 20 de febrero de 2012

Victoria comoda del C.F.S. TIBI davant el Xixona.

Cronica by Busi (tame la podeu llegir en el facebook del C.F.S. TIBI)

XIXONA ESPORTIU "B"  1  -  5  C.F.S. TIBI

Cómoda victòria la que va viure el Tibi al poble veí davant un Xixona molt guerrer. El CFS Tibi va ixir igual que els últims partits, enxufats desde primer hora i donant-vo tot en tot moment. El primer gol va aplegar al minut 10 aproximadament, Chuso va pegar un xut ras fent imposible l´estirada del porter xixonenc. El segon gol va arribar sobre el minut 15, una indecisió entre el porter i el defensa del equip local, va aprofitar Penya per a fer el gol a porta buida. El partit arribava al descans i el Tibi estava disputant un dels partits mes cómodes de la temporada.

La segona començava igual, res de baixar el ritme. El Xixona tingué una ocasió clarisima per a marcar, però Carlitos va fer una espectacular intervenció que seguidament va traure ràpid per a Busy, que éste a la contra va clavar el baló per davall de les cames del meta Xixonenc. Gol que donava tranquilitat al partit.

La nota negativa del partit va arribar als 10 minuts, Moha al ser amonestat amb groga per una falta inexistent, éste va insultar innecesariament provocant l´expulsió per al jove tibero, mal l´àrbitre, Pitjor Moha.

El tibi es va quedar 2 minuts amb uno menys i el Xixona va aprofitar per a fer el 1-3. Amb igualtat, l´equip visitant era totalment superior. Batalla no podia quedar-se sense marcar el seu golet i aixina va ser, el seu gol número 13 en la competició per a posar el 1-4. L´últim i definitiu gol va ser obra altra volta del Chuso, bon golpeig de baló i fi del partit. 1-5 final.

Destacar la implicació del equip, intentem no mirar la clasificació per a posar igual intensitat ja siga el primer que l´últim, bon treball dels nostres. Menció especial també per a Sergi, que está fent una gran temporada, partit mes que bó del atacant.

DESTACAR TAMBÉ LA ENORME AFICIÓ QUE VA VINDRE A VOREMOS, MOLTES GRACIES AMICS.

Esta setmana el Tibi tindrà la visita d´un clar aspirant a l´ascens, el Castalla Fs. Entrenarem fort per a seguir amb la mateixa dinàmica.