miércoles, 1 de febrero de 2012

ULTIMES NOTICIES del C.F.S. TIBI.

El C.F.S. TIBI, es desplasa esta mateixa nit a la localitat d'Alfaç del Pi, per jugar l'encontre aplasat. L'equip va amb l'intencio de continuar amb la bona imatje mostra en Mutxamel pese a la derrota. Els misters conten amb tot els integrants de la plantilla per al partit d'esta nit.

Tame informa-los del cap de setmana, el partit es jugara a la localitat de Tibi en el Polideportiu Municipal a les 12:00 del Diumenge dia 5. Ens visitara l'equip del LIFUSA F.S. -EL CAMPELLO. Serà el primer partit que disputara el C.F.S. TIBI este any en estes instalacions, ja que degut a les obres del Carrer de Pilota ens havia segut impossible. Esperem que el dia acompanye i que la NOSTRA AFICIO no falte a este partit important per a seguir pujan puestos a la Calssificacio.

Pel que fa als SOCIS del C.F.S. TIBI, volem donarlos les GRACIES per haver superat ja les 75 Socis. Recordem que ha segut el primer any que este club ha decidit crear esta figura del SOCI. Per a nosaltres es importantisim saber que la gent d'este poble disfruta de tindre un Club de Futbol Sala i al mateix temps ens ajude.  La nostra xiqueteta manera d'agrair a eixos Socis que ens tiren una ma, es amb els sorteigs que venim fen esta Temporada. Este Diumenge, en el descans del partit en farem un de sorteig. El regal sera un SOPAR per a 2 Persones a la TABERNA del MERCAT de TIBI.

Recordar-vos que encara esteu a temps d'entrar en este sorteig si vos feu Socis abans d'este Dissabte.


Gracies a Tots !!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario