jueves, 2 de febrero de 2012

Victoia del C.F.S. TIBI en l'Alfaç del Pi.

Cronica by Busi, (tame la podeu vore en facebook.)

ALFAÇ DEL PI "B"  0  -  4  C.F.S. TIBI  (Batalla, Xuso, Penya i Javi Poll)

Anit jugarem el partit aplaçat en Alfaç del Pi a les 10 de la nit en el Pavellò Pau Gasol, un pavellò molt bonic, dels millors que hem xapat. El Tibi va exhibir la seua milloria jugant un bon encontre, molt be en defensa i en atac, finalitzant ràpid. El partit va començar amb ocasions clares nostres, un tir de Busy de fora l...`àrea que el porter feia una grandísima actuació va ser la mes clara, Sergi també dispongué d´alguna per a marcar pero fou Batalla, cuan als 10 minuts aprox. va controlar un baló amb cama detra desde la frontal i cambiant-se-la de cama, pegava un xut fort que batía al porter del Alfaç. Grans Moments del Tibi fs. Al minut 18 aprox. un baló que es queda mort a la frontal, apareix el Xuso que amb cama esquerra posava el 0-2 al partit. Fi de la primera.

La segona començava amb el mateix guió, menció especial a Carlitos, que després de que Sergi es va esvarar, els del Alfaç tingueren una ocasió clarisima que el porter Ibense feia l´intervenció de la nit amb una doble estirada. Va poder ser el 1-2, pero la contra següent, Briga tocava per a Busy que de primeres habilitava a Penya per a que soles davant de la porteria posara el 0-3. Bon gol.

Per el minut 15, altra contra perfecta, Busy va conduir la jugada, va obrir l´internada del Raspa, i éste despres d´un gran moviment feia el pase arrere que Javi Poll no ho va desaprofitar i va colar el definitiu 0-4.

Comentar el bon partit de tot l´equip i de Conejo en especial. Anit vam estar tots els disponibles.

Ésta es la dinàmica a seguir i continuarem treballant per a fer les coses un poc millor. RECORDAR QUE ESTE FIN DE SETMANA, JUGAREM DIUMENGE A LES 12:00 DEL MATI DAVANT EL CAMPELLO. Al descans hi haurà un sorteig d´un sopar per a dos persones en la Taberna del Mercat per a tots els Socis del Club que ja apleguem a 75. Qui vullga fer-se, que es pose amb contacte per asi o a cualquiera del equip. Son 10€ al any.

Desde un Tibi nevat, hem despedixc fins a la pròxima...