lunes, 24 de septiembre de 2012

ACTUALITAT del C.F.S. TIBI

L'actualitat del C.F.S TIBI, passa per les seguents categories:
C.F.S TIBI Senior: Es continua treballan a les ordres dels Misters, per posar a punt l'equip. Ja vam comunicar les baixes i altes per a este any, que son les següents. BAIXES: Marti, Javi, Conejo, Sergi i Moha, i pel que fa a les ALTES: Alberto.
L'equip treballa este any els Dimarts i Dijous a les 20:00, i pese que conta amb suficients jugadors per comensar la Tempora, es continua treballan per incorporar un parell de jugadors al planter.
Tame tenim ja la confirmacio de Federacio, que la LLiga comensara el 20 d'Octubre. s'esta treballan per preparar un partidet inagural de Presentacio de l'equip.
Continuarem intentat informar-vos mes endavant de com va l'equip.
 
C.F.S TIBI Alevin i Benjamin: Ja esta en martxa la LLigueta per als mes menuts, este any podran jugar els xiquets en una lligueta de pobles de les rodalies. Pares i xiquets venien demanvo, ja que els xiquets els motivava esta experiencia. Per nosaltres, tame es una alegria el poder formar part d'esta experiencia juntament amb pares i xiquets. Pel que fa a la part esportiva, esta treballanse amb els xiquets els dissabtes al mati, tant Alevins com Benjamins, encara que este horari canviara degut que el cap de setmana, els xiquets tendran els encontres, be siga a casa o fora. A no molt tardar, els responsables del C.F.S. TIBI, els informaran d'una reunio amb els pares, per possarlos al dia de tota la informacio.
 
Tame podeu seguir l'actualitat del C.F.S. TIBI en el facebook del Club.
 
C.F.S. TIBI

No hay comentarios:

Publicar un comentario