lunes, 10 de septiembre de 2012

Comença la Tempora 2012/13 del C.F.S. TIBI

Ja tenim asi mateix, la nova Temporada 2012/13 del C.F.S. TIBI i les ESCOLES del BALO de TIBI.
Esta treballanse des de tots els punts per possar a punt tot el que envolta al Club. El primer equip ja treballa a les ordes de Titen i Charli. Les Escoles del Balo, tame han fet la primera sesio amb els xicons a les ordens de Koldo i Marti. 

Pel que fa al primer equip, vos informem de les baixes i altes:

BAIXES: Marti, Javi i Sergi. Els dos primers d'eixen l'equip despres d'un grapat d'anys, encara que seguiran forman part del club, tiran una ma en tot el que puguen. Marti, continua la seua etapa al front dels xiquets mes menuts de l'ESCOLA del BALO i Javi fara un poquet de tot. Pel que fa a Sergi, sabem que ell aposta per la pilota, deport que ja va compaginar la temporada pasa amb el futbol sala. No es d'estranya que el seu principal deport siga el de la pilota valenciana, ja que es un dels millors jugadors de la Comunitat Valenciana.


ALTES: Alberto. A falta d'alguna incorporacio mes, Alberto jugara este any per defendre a l'equip del seu poble. Calitat, tots sabem que no li hen falta, aixi que esperem que tinga una bona adaptacio al Club, com ja tingueren Batalla i Andoni, i que rendixca al maxim, per que este equip seguixca donen-mos alegries.

*. Cal comentar tame, el cas del Conejo, que encara no hi havia pillat una decisio en cuant a continuar o deixar l'equip. Mes avant vos informarem.
 
Pel que fa als xiquets de l'ESCOLA del BALO de TIBI, arrancaren este dissabte passat, amb una gran quantitat de xiquets. Uns ja formaren part l'any passat i sesperen noves incorporacions. Koldo i Marti, continuen com a responsables deportius de les diferents categories dels xiquets.
Be, seguirem informan-vos en esta web i tame tendreu mes informacio al facebook del CFS TIBI.

No hay comentarios:

Publicar un comentario