viernes, 23 de noviembre de 2012

Resultat del C.F.S. TIBI Senior.


Bon dia a tots,

                                    BUSOT FS     1 --   4    CFS TIBI

Importantissima victoria l´aconseguida anit al Poliesportiu de Busot davant un gran equip. El Tibi contava amb les baixes del nomenat Busy, de Carlitos i Raspa. L´equip inicial del Tibi era, Francisco en la porteria i com a jugadors de camp, Penya, Batalla, Andoni i Mario. Per als camvits, Alberto i Xuso. El partit arrancava amb un equip local amb llargues possesions de baló i un Tibi esperant a mitja pista. Als 5 minuts, una falta a la frontal de l´àrea, Batalla tocava per a Andoni que golpejava amb cama detra posant el 0-1. A continuació sobre el minut 12, Penya retallava en poc espai i batia al porter en cama esquerra. 2-0 i el Tibi que feia els seus millors minuts. Al saque inicial, un error amb les marques facilitava a un jugador Busoter a golpetjar desde llarga distancia que Francisco va estar desafortunat ja que el balò li va entrar per davalls les cames. 1-2 i el Busot que s´en venia d´alt. Acabant-se la primera, l´arbitre no va vore unes mans clamoroses dins l´àrea després d´un xut de Penya. La primera acabava amb un 1-2 i amb un Tibi superior.

La segona començava amb el mateix guió, l´equip busoter amb mes intensitat degut a anar per davall en el marcador i un Tibi amb les idees clares. Algun desbarajuste en defensa pero sense importancia. El 1-3 va ser també d´Andoni després d´una jugada perfecta del Xuso que donava el pase de la mort per a que Andoni marcara el seu segon gol. A partir d´ahi, l´arbitre va pillar el protagonisme del partit pitant-mos tot en contra nostra. No ens agrada parlar res dels àrbitres pero ahir l´actuació feia que ens traguera de les caselles. Ens pitava faltes molt riguroses i la sexta falta que ocasionava al doble penalt, va vindre d´una jugada que Alberto es desfeia del rival i que el jugador busoter li crusava les cames. No va pitar falta si no que va pitar mans d´Alberto ja que va caure damunt del balò. Clamorosa la falta i l´error del àrbitre. El Busot fs va tindre el regal de dos doble penalts que no van aprofitar, un va pegar al pal i l´altre Francisco el va detindre. Cuan mes ho necessitavem, Andoni va ixir amb una contra perfecta que Batalla li va regalar per a que fera el seu tercer gol de la nit. 1-4 i partit molt patit per l´equip tibero. Gran victoria que ens coloca en els primers llocs de la classificació i amb una motivació enorme de cara als pròxims encontres.

Destacar ahir l´actuació de tot el planter, en especial d´Andoni per el seu Hat trick i de Batalla que va tornar a fer un partidàs. Francisco va errar amb el gol pero després va estar segur en tot moment. Xuso va estar perfecte en totes les accions que va intervindre, Mario fa partits que está sent importantissim a l´hora de defendre amb intensitat, Penya està en un moment fantàstic i Alberto que cuan li pille el fil al futsal serà clau perque tots el coneixem. Esperem la recuperació de Busy ja que ens donarà moltissim a l´equip de cara als pròxims partits.

Gols de: Andoni (3) i  Angel Penya (1)
 


Res mes que dir, tindrem lliure el cap de setmana per a disfrutar de la Pedrera i tornarem als entrenaments dimarts per a afrontar un partit vital per a lliutar per el primer lloc. Serà en Daya Nueva contra l´equip de la localitat.

Ja con tarem mes avant com ha transcorregut la setmana.

Sols recordar, que les categories inferiors del C.F.S. TIBi, tendrán totes encontres en els horaris que air vos adelantavem. Aixi, que vos esperem al Poliesportiu de Tibi a partir de les 20:30 amb l’equip de Koldo en accio.

Salut per a tots.
 
C.F.S. TIBI

No hay comentarios:

Publicar un comentario