jueves, 22 de noviembre de 2012

HORARIS del Cap de Setmana del C.F.S. TIBI.

Esta nit el C.F.S. TIBI Senior jugarà el partit adelantat a la sexta jornada de lliga a les 21:00 de la nit degut a la festivitat de La Pedrera i serà en Busot davant el Busot Fs. Agraïm al equip Busoter el tracte que ens han donat i la comprensió per a canviar el partit.

Per al partit d´esta nit contarem altra volta amb la baixa de Busy que encara no s´ha recuperat totalment de la lesió. El Tibi arriba a la sexta jornada amb motivació ja que de 4 partits ha guanyat 3 i ha perdut 1 davant un bon Asp. L´últim partit a casa, l´equip tibero va ixir reforçat mentalment per la bona defensa que va realitzar durant tot l´encontre. Esperem fer esta nit un gran partit en una "canxa" dificilissima on el Busot domina a la perfecció.


Per al partit d´esta nit contarem amb:

1-Francisco
3-Raspa
4-Penya
7-Alberto
9-Andoni
11-Batalla
14-Briga
15-Chuso



Contarem la crònica el mes prompte possible.

Com dien avans, degut a la festivitat de “La Pedrera”que tenim al Poble de Tibi, per a este cap de semana, els horaris els tenim un poc alterats. Pasem a informar-vos com queden per al la totalitat del C.F.S. TIBI:

 

Dijous, 21:00 al Poliesportiu Municipal de Busot

BUSOT F.S. -Coves de Canalobre - C.F.S. TIBI Senior

 

Divendres, 18:30 a la Pista del CP El Valle

CP EL VALLE B - C.F.S. TIBI Benjamin

 


Divendres, 20:30 al Poliesportiu Municipal de Tibi

C.F.S. TIBI Alevin - CAMPELLO

 

Divendres, 19:30 en La VIA PARQUE de ALACANT

 IES GRAN VIA - C.F.S. TIBI Infantil

 
Comveeu, no es disputara cap partit en Dissabte ni Diumenge. Sols tendrem el Divendres al C.F.S. TIBI Alevin, que estarà a les ordres de Koldo, davant el Campello. Esperem una bona resposta de l'aficio per disfrutar d'aquest encontre, que de segur l'equip heu agraira.

Ens veiem al Poliesportiu Municipal de Tibi,

el Divensdres a les 20:30, NO FALTEU !!!!!


C.F.S. TIBI

No hay comentarios:

Publicar un comentario