lunes, 19 de noviembre de 2012

Resultats del cap de setmana del C.F.S. TIBI.

Molt bon cap de setmana per al C.F.S. TIBI en totes les seues categories. L'alevin es l'unica categoria que no va disputar encontre este cap de setmana. pasem a informar-vos d'els resultats i croniques de cada partit.

CP EL VALLE B      1   -  5     C.F.S. TIBI Benjamin

C.F.S TIBI Senior      7   -  2     LIFUSA - EL CAMPELLO

C.F.S. TIBI Infantil   4   -   4   Ath. MUTXAMEL

C.F.S. TIBI Alevin  (Aplaçat)

Cronica C.F.S. TIBI Benjamin:
Comensa el partit dominan el C.F.S. Tibi amb bones ocasions de gol però al minut 7, en un corne a favor del Valle, ens marquen un gol. Fora de desmoralitasar-mos, aconseguim l'empat amb un bonic gol per part de Raul, que ja esta acostumanmos a fer bons gols. Aquest gol mos dona mes tranquilitat encara i comensem a combinar molt be, en este periode Marcos marca dos gols i mon anem al descans en un 1 a 3.
En la segona, part el Valle li posa unes poquetes mes de ganes però mosatros continuem tenint un partit tranquil, amb ocasions per part dels dos equips, però sempre el Tibi duent mes perill, en aixo un altre gol de Marcos i dos pals d'Oscar acaben per desmoralitzar al Valle i a 5 o 6 minuts per acabar, gran xut de Pablo B. marcant aixi el definitiu 1 - 5. Des de la part tecnica (Marti) vol destacar i felisitar la actuacio d'Hugo, en la primera part i Raul, en la segona, que apesar de no ser el seu lloc, van ajudar a l'equip posan-se de porters, ja que els dos porters que tenim no van poder anar a jugar.
GOLS de: Raul , Marcos (3), Pablo B.

Aixi es fa equip xavals !!!!! Enhorabona al C.F.S. Benjamin!!!!!!.

Cronica C.F.S. TIBI Senior:
Bon partit el disputat DISABTE A LES 17:00 de la vesprada davant un equip molt físic i aparentment amb les idees molt clares de joc. El C.F.S. Tibi contava amb les baixes de Busy per lesió i de Carlitos per motius laborals.
El partit arrancava un tant dubitatiu, el Tibi esperava amb la defensa al mig del camp, esperant la reacció d´un Campello ben plantat. Als 8 minuts de partit, Xuso va fer el primer de la vesprada després d´un rebuig del porter. 1-0 i el Tibi que a pesar que no estava fent uns bons minuts inicials, s´adelantava al marcador. Només traure del centre una errada en defensa va permetre a un jugador del Campello xutar des de fora de l´àrea on Francisco no va poder fer res ja que tenia poca visibilitat. 1-1 i el Campello que s´animava. L´equip visitant es va posar amb 5 faltes i Batalla desfent-se d´un rival va provocar la sexta falta que ell mateixa es va encarregar de xutar el doble penalt i va posar el 2 a 1 amb un perfecte golpeig d´interior. La primera mitat va arribar al seu fi amb eixe resultat.
La segona començava perfecta per als de Titen i Charli. La defensa que estava fent l´equip era perfecta, agressius i amb molta intensitat. Els millors minuts es van vore en la segona on Batalla i Alberto per partida doble i el Xuso amb un altre gol aconseguíen obrir distancies al marcador. El gol del Lifusa va vindre d´un error defensiu on Batalla va provocar la pena màxima. Francisco no va poder fer res i el marcador s´acabava amb un 7-2.
Perfecte partit dels nostres, molt seriosos en tots els aspectes i destacar l´actuació de Batalla que ens va deleitar una volta mes.

GOLS de: Batalla (3), Xuso (2), Alberto (2)
ENHORABONA A TOT L´EQUIP i a seguir millorant.
Agraïr a tota l´afició que va acudir al partit i va gaudir d´un bon partit dels nostres. Moltes gràcies.
Comentar que la següent jornada de lliga la disputarem a Busot. Intentarem concretar el partit per a divendres ja que DISSABTE tenim la festivitat de la Pedrera. Anirem informant-vos de tot el que passe.
Paseu bona setmana, amics!!
CFS TIBI Senior.

Cronica C.F.S. TIBI Infantil:
El C.F.S. TIBI Infantil, jugava el seu partit el diumenge al mati, amb bon ambient d'aficionats al Poliesportiu de Tibi. La pluja venia amenazan tota la setmana, però al remate ens va respectar. La pista estava prou banya al mati de Diumenge, però amb l'ajuda de "Xirro", es deixa en perfecte estat per a la practica del Futbol Sala.
L'encontre el podem resumir d'empat just, per lo vist al camp, ja que el Tibi va ser superior a la primera part. I a la segona, el Mutxamel va saber llegir millor el partit i al remat aconseguia traure un empat. Al remat, un empat que no esta mal per lo vist a la segona part, però pensant que este equip podria haver tret el partit avans, ja que a la primera part, tingue numeroses ocasions. Les nervits de debutar a casa, segurament no deixaven desplegar la calitat que te este equip i que ja demostra a San Juan el cap de setmana passat.
GOLS de: Julio (2), Jandi, David