jueves, 19 de febrero de 2009

Copa de l'Ajuntament

Lloc: Poliesportiu d'Ibi
Dia: Dimecres 18 de febrer del 2009
Hora: 22h
Pista: Pabelló nº2

Marmoles Maigmo 4 - Dister Muebles Luna 0


El partit comença amb l'equip dominant el baló però sense crear ocasions de gol i ells pressionant en mitja pista i eixint al contractac amb molt de perill, la primera part acaba sense niguna ocasió clara per part d'equip i ells cada vegada mes crescuts pel fet que cada vegada jugaven millor. La segona part començava practicament com acabava la primera però ara l'equip ja començava a disposar de ocasions de gol i en una d'elles arriba el gol, i ahí canvia el partit, ells desfondats per l'enerme desgast realitzat es van veure desarborats per les contínues ocasions de gol que produïa el equip arribant al rasultat final. Dignisim rival que ens va posar les coses molt difícils i que ens vam veure obligats a realitzar un gran esforç per a doblegar-los.

PD: Ara cal estar atents al sorteig per a saber quin és el pròxim rival. I també recordar que el proper divendres dia 20 de febrer tenim un durisim partit contra el Velocidad Aragonesa en el pabello nº 2 a les 22h.

4 comentarios:

  1. Va ser un bon partit. Sort per a les seguents fases.

    ResponderEliminar
  2. Per al del dister:
    Aunque no es puga estar dret a la banqueta em va agradar que estiguereu tots alçats tot el partit, vos feia eixir enxufaisims i li donaveu molta intensitat al partit, amb eixes ganes a tots els partits de lliga segur que estarieu molt mes adalt. Una llàstima que acabareu protestant les decisions del àrbrit i totes les targetes.

    Per a Andoni: que merda volies fer només eixir que perdies els balons als 2seg. de pasar-te'ls? vaja tornada a la competició, meló!!!

    ResponderEliminar
  3. Madre mia!!!, la mascota esta que sen ix. Que algu li baixe els humos a este home, jaajajaja. En cuant al partit de air, ens va costar prou tindre el control del mateix, ja que ells van ixir molt motivats. Esta clar que si juguen aixina la seua lliga, estaran el cap davant de la lliga. No mos podem relaxar ni un segon k el divendres tenim un partit molt complicat i tenim que traurelo avant, siga com siga. booooooo

    ResponderEliminar
  4. Un gran colp sobre la taula!!!!! Si senyor. No hem de pensar que ja està tot fet, ni de bon tros, però si és veritat que són tres punts més que ens donen un poc més de tranquil·litat.
    Flicidades a l'equip.

    ResponderEliminar