sábado, 21 de febrero de 2009

JORNADA 17

Lloc: Poliesportiu d' Ibi
Dia: Divendres 20 de febrer del 2009
Hora: 22h
Pista: Pabelló nº2

MARMOLES MAIGMO 4 VELOCIDAD ARAGONESA 1


La primera part comença amb el domini del baló, però sense crear oportunitats , però a l'equip se li veia ben plantat en el camp sense patir ocasions gol, en canvi en un baló solt prop del seu àrea, nosaltres marcarem el primer gol. A partir d'ahí es van jugar uns 5 o 6 minuts molt bons de possessió i acostaments al seu porteria, inclús marcant un segon gol amb què s'arribaria al descans. La segona part, ells van eixir amb la defensa molt avançada el que dificultava en excés la nostra eixida del baló, i ells amb les seues recuperacions prop de la nostra porteria començaven a crear prou perill. A conseqüència d'això arriba el seu gol que posava el 2 a 1 en el marcador, ells començaven a creure en la remuntada i a nosaltres ens plena de dubtes per moments. Però en eixe moment ix l'esperit que ens caracteritza i comencem a recobrar el partit a base de possessions llargues minant el seu físic i en una jugada de falta i un doble penal liquidarem el partit. Ells intetaren jugar de cinc, però l'equip va saber defendre amb molt ordre arribant al final del partit.
Destacar el partit per les dues parts, ja que el partit va ser jugat de poder a poder , però sempre dins d'una esportivitat exquisita.

9 comentarios:

  1. el futbol segun la gamba: el futbol es trata d dos coses.... una bona defensa y un bon contracolp..... aprepareuvos q estic apunt d debutar y pegar garrot... vos vullc molt amics

    ResponderEliminar
  2. el futbol segun la gamba: el futbol es trata d dos coses.... una bona defensa y un bon contracolp..... aprepareuvos q estic apunt d debutar y pegar garrot... vos vullc molt amics

    ResponderEliminar
  3. Bon dia. Va ser un bon partit. Vam tindre ratets bons i alguns no tan bons, pero lo important es el marcaor i els tres punts. Guanyar al segon clasificat era molt important. Ara a seguir.

    P.D.- No volia olvidarme de la mascota, recordarli k conte cuatre segons i despres k no la tire en llarc, k volem ixir en el balo controlat, jajajajaja.

    ResponderEliminar
  4. Bueno no tink res que comentar ja que no vaig poder anar a vorevos,si JAVI no vaig poder perque estaba cansaeta,jajajajaja.


    Volia donar les grasies als xics que el disapte van vindre al partit del CREARPLAST i van ser testigs de la victoria tan esperada i de la milloria del equip.

    Mos vorem en el bars...........jajajajaja.

    ResponderEliminar
  5. Jugem el disapte a les 12 en el pave 1 contra el Chiscor.
    Aixina q a cuidarse el disapte y cuidao en el carnaval.

    ResponderEliminar
  6. Bon cap de setmana per als nostres dos representants en el futbol sala. El Marmoles s'afinaza com líder en primera i torna a agradar i agradar-se del seu joc. D'altra banda el Crearplas, en el seu primer any d'adaptació al futbol sala comença a donar senyals d'equip compacte, que sap que juga. M'agradaria destacar la labor dels seus entrenadors.
    Per a tots, seguiu així.

    ResponderEliminar
  7. Esta nit es molt important baixar a fer la paxanga perque hi han que comentar moltes coses sobre el equip. Els que tenien pensat no baixar per cualquier motiu, que vinguen al menys a la xarla que farem que sera poca cosa, uns 10 min. pero molt productiva. Aixina que alli ens veiem. El partit de esta setmana casi segur que s'aplazará sino pasa res.

    ResponderEliminar
  8. YO NO POC ANAR, TOY CURRANDO DE TARDE........TAMBE VUIG DIR LA TRANSFORMASIO QUE HA FET EL CREAPLAST, PERO ENCARA QUEDA PROU......ANIM I A ENTRENAR..............
    BOOOOOOOOO

    ResponderEliminar
  9. Bon horari per a jugar segons Andoni, dissabte a les 12h, molt.

    Jo tinc el partit del jove el diumenge a les 12h en vilareal. De totes formes esta nits ens veiem.

    No voldria despedir aquest comentari sense mentar les 2 Oscar que va tindre el Poll en l'anterior partit per les seua participació en: "El Piscinasso" i "Com estic a un palm la clave de punterà"

    ResponderEliminar