miércoles, 25 de febrero de 2009

Partit Ajornat

Lloc: Poliesportiu d'Ibi
Dia: Dijous 26 de febrer del 2009
Hora: 22h
Pista: Nº 3

Marmoles maigmo - Construcciones Savigar

Com es va dir ahir en l'entrenament, este dijous es jugara el partit suspés en el seu dia per la pluja contra el constucciones savigar ( Hollywood ) en la pista núm. 3 a les 22 h si el temps ho permeteix , així que passeu la veu a qui no estiguera ahir i allí ens veiem tots els que puguen vindre.


PD. El partit corresponent a la jornada 18 de lliga, que ens enfrentava al Chiscor, es suspén pel Carnestoltes que se celebra a Tibi esta setmana i no poder acordar un dia amb ells perquè es dispute el partit. Així que estarem atents per a veure que dia decidix el comité per a jugar-ho.


El sorteig de copa crec que ens ha emparellat amb l'Obulco Computer he llegit per ahí, encara que no és res segur, tan prompte com tinguem notícies de l'equip que ens ha tocat, com el dia i hora per a jugar dit partit , ho publicarem en esta pàgina per a l' informació de tots.

5 comentarios:

  1. Crec que esta tot bé explicat de dies, equips, horaris i altres temes. Si no fóra així feu-m'ho saber i es corregirà en la mesura que siga possible.Així que ja sabeu demá quedem alli a les 21.30h

    ResponderEliminar
  2. EL CREARPLAST JUGA A LES 21,00 EN LA PISTA 3 TAMBE.CONTRA ELS PRIMERS. A VOREM LO QUE IX.

    ResponderEliminar
  3. Per fi he aconseguit aclarime!!!!!!!! (Santiago ha segut el meu guia a traves del msn jeje). Bueno abans de res bon dia a tots. Poll eres un crack fen la pagina (i tots els que haguen colaborat). També donar la enhorabona al marmoles per la gran temporada que está fen amb un equip molt renovat amb totes les dificultats que aixó porta. La veritat es que no he vist els partits suficientes per a jutjar el joc del equip peró els números no engañen i com sempre veig al marmoles un equip totalment competitiu i amb moltes ambicions. Y el Crearplast que??? Pues uns cracks (jo que vaig a dir). Amb la incorporació del mitg coixo martinet i l´equip que ja comensava a engranarse pareix que encara que els resultats no son del tot óptims, si que es veu una millora en el joc. Aixina que chavals, molts ánims i a seguir peleant i entrenan (ja sabeu: dilluns i dimecres, dilluns i dimecres, dilluns i dimecres jajaja mira que soc pesat). Ah, juguem contra els primers, aixina que si el español li ha guanyat al barça... ya sabeu. He mirat la clasificació i crec que podem fer una bona segona volta y acabar entre els 10 primers... ya estaria guapo. AAAAAAh pa acabar.... sabeu que el primer mister (Charli) i jo vos convidem a un dinar/sopar si estem 4 partits seguits puntuan.... ala pues, a vorer si es deveres. Bo, pues ja aniré fen les cróniques de cada partit, este rollo era només perque es la primera volta.

    ResponderEliminar
  4. Molt bé Vicent mes val tard que mai, però com te n'hauràs adonat no era molt difícil posar algun comentari. Ja et passaré el meu email i així em podràs enviar les cròniques del crearplast, que seran publicades cada dilluns en la pagina ok. Res mes esta nit ens veiem.

    ResponderEliminar
  5. Bona nit cavallers, así está la crónica prometuda jejeje:

    Dos empats per als dos nostres equips.

    MARMOLES MAIGMO: Bon partit. Heu tragut un bon empat en un partit molt complicat peró jo crec que es un punt molt important i valuós. Ja feu vosatros algo més extenso peró a mi ma paregut que ha estat prou be, amb coses pa millorar pero de aixó es tracta de seguir peleant. Peró he vist garra, ganes, calitat i aixó es la clau.
    EQUIP: Miquel, Javi, Peña, Mario, Raspa, Romero, Batalla, Andoni, Conejo i Koldo de míster.

    CREARPLAST: Gran partit dels chavals que han aconseguit un meritori empat contra els primers i destacats de la lliga. I mos ha faltat un pel per a emportarnos els 3 punts. La primera part ha segut de un joc molt divertit amb perill en les dos porteríes peró una gran defensa nostra amb Mechó manan i el equip ordenat aconseguíem posarnos 2 a 0 amb gols de Rober i Juankar en dos jugades de molta garra. El primer gol rival comensaría en un altre gol anulat a Rober per suposada falta al porter rival que en la suguient jugada un fallo defensiu mos costa el gol. Aixó no ens porta avall sinó que seguim peleant i arriba el premi amb dos grans gols de Juliet culminan dos grans jugades comensades desde la defensa. Abans del quart gol, l´altre equip ens havia apretat molt i havien aconseguit el 2-3. La bona defensa i Mechó no van permitir cap gol rival més en la primera part.
    La segona part ens presionen a 3/4 de cancha i aixó ho notem. Ja no tenim la claritat de la primera part per a traure el baló(a entrenar jio jio). La espenta del equip rival fa que mos marquen el tercer quan quedava encara mitja part. A seguir peleant... i axina va ser que sense fer casi perill, salvo un empalme molt escorat peró potent de Sergi que para el porter i algún chut sense perill, seguiem defenen molt be encara que mos chuten masa encara i Mechó te que curraseu. Així mos fiquen el empat, aixó sí, desaprofitan una falta que teniem que mos despistem i al pasase el temps va ser baló per al rival. Casi al final, Juliet va tindrer un última ocasió en chut desde la banda que sen va anar fora prop del pal.
    A la fí, empat a quatre contra els primers amb sabor agridolç peró que ens dona molts ánims per a seguir lliutan i per a demostrar que sabem jugar, al menos un poc, jeje. A seguir entrenan que com s´entrena es juga.
    EQUIP: Mechó,Moja,Rober,Sergi,Juse(Jose), Teto,Miki,Juliet,Juankar,Martí(lesionat)i Charli(Míster)

    Ale, bona nit a tots....

    PD: S´admitixen crítiques a les meues cróniques.

    ResponderEliminar