viernes, 27 de febrero de 2009

Partit ajornat

Lloc: Poliesportiu d' Ibi
Dia: Dijous 26 de febrer del 2009
Hora: 22h
Pista : Pista nº 3

MARMOLES MAIGMO 2 CONSTRUCCIONES SAVIGAR 2


El partit començava amb domini del baló per part de l'equip però no es creaen ocasions clares de gol, conforme passava el partit s'intuïen les tàctiques dels equips, nosaltres control del baló i ells replegats i eixint al contraatac. En el minut 15 ens roben un baló en 3/4 de camp, es planta soles davant de la porteria i gol el 0 a 1. A partir d'ací fins al final de la primera part l'equip va crear 4 o 5 oportunitats clarisímes de gol que no es van poder concretar. La segona part començava igual, l'equip tenint ocasions clares ( algunes d'elles mes fàcil ficar-les que fallar-les ) però sense concretar-ne cap, però al final una grandíssima triangulació al primer toc de l'equip dins del seu àrea pujava l'empat al marcador. A partir d'ahí mes del mateix, ells no arriscaven res i a la que tornen a passar del mig camp amb baló controlat sense aparent perill nosaltres reculem en compte d'eixir, el jugador d'ells soles contra 3 dels nostres, el deixem arribar a 3m de les dicontinues li fica una ungla i gol , 1 a 2 increïble però cert. Nosaltres desesperats( faltan 5 min. per a la fi del partit ) traiem porter jugador i practicament en l' ultim minut del partit de tir de fora de l'àrea marquem el gol de l'empat 2 a 2 i final.
Mai un partit que aconseguim empatar a 1 minut del final ,ens va saber a tan poc, perquè el partit si algú va meréixer guanyar vam ser nosaltres. Però bo este esport és així no gana qui ho mereix.

4 comentarios:

  1. Titen no es preocupes per la crónica del crearplast, es que he tingut algun problemeta en la página que hui es quedará resolt. De totes maneres te la pose açi també.
    CREARPLAST: Gran partit dels chavals que han aconseguit un meritori empat contra els primers i destacats de la lliga. I mos ha faltat un pel per a emportarnos els 3 punts. La primera part ha segut de un joc molt divertit amb perill en les dos porteríes peró una gran defensa nostra amb Mechó manan i el equip ordenat aconseguíem posarnos 2 a 0 amb gols de Rober i Juankar en dos jugades de molta garra. El primer gol rival comensaría en un altre gol anulat a Rober per suposada falta al porter rival que en la suguient jugada un fallo defensiu mos costa el gol. Aixó no ens porta avall sinó que seguim peleant i arriba el premi amb dos grans gols de Juliet culminan dos grans jugades comensades desde la defensa. Abans del quart gol, l´altre equip ens havia apretat molt i havien aconseguit el 2-3. La bona defensa i Mechó no van permitir cap gol rival més en la primera part.
    La segona part ens presionen a 3/4 de cancha i aixó ho notem. Ja no tenim la claritat de la primera part per a traure el baló(a entrenar jio jio). La espenta del equip rival fa que mos marquen el tercer quan quedava encara mitja part. A seguir peleant... i axina va ser que sense fer casi perill, salvo un empalme molt escorat peró potent de Sergi que para el porter i algún chut sense perill, seguiem defenen molt be encara que mos chuten masa encara i Mechó te que curraseu. Així mos fiquen el empat, aixó sí, desaprofitan una falta que teniem que mos despistem i al pasase el temps va ser baló per al rival. Casi al final, Juliet va tindrer un última ocasió en chut desde la banda que sen va anar fora prop del pal.
    A la fí, empat a quatre contra els primers amb sabor agridolç peró que ens dona molts ánims per a seguir lliutan i per a demostrar que sabem jugar, al menos un poc, jeje. A seguir entrenan que com s´entrena es juga.
    EQUIP: Mechó,Moja,Rober,Sergi,Juse(Jose), Teto,Miki,Juliet,Juankar,Martí(lesionat)i Charli(Míster)

    ResponderEliminar
  2. Jo opine que vist lo vist en el partit, he decidit que el dimarts no vaig a entrenar per dos motius:
    1er. Per a que vuic entrenar si cada volta que em chuten es gol...
    2on. Entreneu el chut a porta sense porter que és un aspecte molt important del joc que l'equip no domina.

    ResponderEliminar
  3. el crearplast va maxakar

    ResponderEliminar
  4. El CREARPLAST va cap adalt!!

    Semana darrrere semana es nota un munto la milloria de l'equip,si conrinuen aixi seran un molt bon contrincant per al Marmoles.............

    ResponderEliminar