viernes, 23 de octubre de 2009

Primera Jorna del C.F.S. TIBI


Ara si que va de bo!!.

Ja tenim açi la primera jornada del C.F.S. TIBI. L'equip es presenta d'avant de la seua afició per a obrir la lliga 2009/10. Es tota una experiencia nova, tant per als Jugadors, com per Aficionats, que esperem que siguen nombrosos.

Des de la nostra WEB, volem donar les GRACIES a totes les empreses que ens han ajudat a poder fer realitat la possibilitat de competir, aportant una col-laboracio al C.F.S. TIBI, ja que sense ells, segur que tot havera segut molt mes complicat.

Dit açò, sols ens queda presentar L'equip, que en esta jorna es presenta amb els següents jugadors:

Mister: Tano

Porters: Pachi i Gustavo

Jugadors de Camp: Koldo, Chuso, Conejo, Javi, Oscar, Alex, Mario i Penyeta.

* A l'enfermeria tambe tenim a una de les noves incorporacions d'este any, Sergi. Que amb un problema al peu, es pedra almenys esta primera jornada. Esperem contar pronte amb ell.

4 comentarios:

  1. Ara si q va de bó, hi han moltes ganes de arrear, esperem fer un bon partidet i guanyar els primers 3 punts q es lo important,dirli a Sergi q es recupere lo mes prompte posible xq a mi personalment hem fa molta falta en la pilota q si no el misto hem puteja... Ens veem demá... NO apreteu esta nit!!!!!
    BUSY!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. QUIN DIA MES BO FA, NO PLOURE HUI ÉS UNA GRAN NOTÍCIA I QUE PER FI ES PUGA DISFRUTAR D'UN PARTIT DE FUTBOL SALA A TIBI JA ÉS EL SÚMMUM. RES JA COMENTAREM AL FINALITZAR EL PARTIT SOBRE EL MATEIX UN ABRAÇ A TOT L'EQUIP I QUE DISFRUTEU DEL MOMENT, VAMOSSSSSSSSSSSS CHICOSSSSSSSSSS.

    ResponderEliminar
  3. ke partidaso em maxacat
    avore si kontinuem aixina
    i avore si m rekupere ya joer
    busi en rekuperame ke spere ke siga la semana ke ve
    maxakem a tots
    ke ya m pasat ara keda les final
    a maxacaaaaaaaaaaaaaaarrr
    boooooooooo

    ResponderEliminar
  4. fins aci arriba la pagina, no tenim ganes de fer res, eh?

    ResponderEliminar