Lloc: Poliesportiu de Tibi
Dia: Dissabte 24 d'octubre del 2009
Hora: 17.00

C.F.S. TIBI 1 - C.F.S. ALTEA 0

El partit comença i després de 3 o 4 minuts de partit ja s'endevinen les intencions dels dos equips, el Tibi amb possessions de baló molt llargues i intentant crear perill i l'altea que només ix a defendre la seua porteria. El partit transcurria i l'equip va creant ocasions de gol però el seu porter ( molt encertat durant tot el partit ) i la precipitació nostra feia que no es concretaren les ocasions.
Però en el min 17 una jugada molt treballada amb molt de toc de baló, acabava en un passe al buit del seu àrea i en una maniobra molt bona Alex obria el marcador 1 a 0.
D'ahí al final de la primera part l'equip va apretar molt i ells van baixar un poc el nivell defensiu, la sensació de perill nostra va ser constant però s'arriba al final sense moure's mes el marcador.
La segona part va transcorre amb el mateix guió, l'equip domina totalment el partit a base possessions llargues i ells inconprensiblement no eixien del seu àrea a buscar l'empat. A falta de 4 min ells després d'un temps mort decidixen jugar de 5 i es van viure uns moments tensos ja que el marcador era molt just, però ni així van aconseguir crear perill, és mes, vam tindre dos contres una que acaba fregant el pal i una altra amb el porter batut va apegar en el travesser.
En fi els 3 primer punts de la lliga es van quedar en casa.

Destacar 2 coses, l'esportivitat dels 2 equips durant tot el partit i l'excel·lent suport que va rebre l'equip de part de la nombrosa afició que va vindre a veure el partit.