lunes, 22 de agosto de 2011

Temporada 2011/12


Bo, ja tornem a estar per asi posan l'informacio del club al dia.
Estem comensan un nou proyecte, que comensa amb un cambit d'entrenador. Ja sabiem d'este asunt avans de vacances, i era que TANO es despedia com entrenaor del Club Futbol Sala TIBI i es fea carrec de l'equip TITEN.
Com tots els anys, l'equip tendra altes i baixes, que ja anirem comentan. El primer que es vol es comensar a voremos les cares, que segur que vendran renoavaes despres de unes mereicudes vacances i segurament que alguns mos tocara pasar per la bascula i vore com eliminem totes les cervesetes que arrastrem. Res que no es puga aconseguir amb menjar com deu mana i el respectiu deport.

Pues per part de TITEN, vol que l'equip acomense el proper dijous dia 1 de Setembre. Una de les idees es, que eixe mateix dissabte dia 3, l'equip es desplase a la platja per passar el dia, pero esta tot en l'aire, aixina que alli es vora.

Sense res mes que dir, quedeu tots citats per al dijous.

8 comentarios:

  1. Salutacions a tots. Com be diu Javi ens veem el dijous 1 de septembre a les 20:00h en el poli. Tot el que tinga ganes de jugar i vullga formar part del equip este any que vinga i decidirem durant la pretemporá la plantilla i la posibilitat de continuar amb un equip filial en la lliga d´Ibi.
    Be...allí ens vorem.
    Ah...no vos queixareu de que fins al 1 de setembre vos he deixat vacanses eh...i lo dels kilos de més no vos preocupeu que baixarán jajejijoju...

    ResponderEliminar
  2. Vos desitje que tingau una bona temporà, jo, com ja sab el nou mister, ni estic disponible pa formar part de la plantilla ni vuic estar, em retire temporalment del futbet, que tinc les munyiquetes molt astropejades, estic fentme major i estic calvo. L'ultim pareix q no influixaca pero si, q les pilotaes al cap van menys amortiguades.
    Així que la meua funció este any serà anar a algun entrenament a dir-vos burros, clavar-me amb el poll en la web esta i demés faenes en la sombra.

    ResponderEliminar
  3. Buenas a tots menos a uno. Com veig, les vacacions no ajuden a que algu acabe de caure del burro. Tite, no es fies, que lo de la mascota i les seues munyiquetes es una artimanya pa que el convoques de jugador de camp. No caigues en la tentacio que mos infla a pataes, jajajaja. De lo del moño no tinc res que objectar.

    Boo, veig que aço ja va de deveres.

    ResponderEliminar
  4. Wenas equipo,tambe vos desitje una mol bona temporada per a tots y que no tingau ninguna lesió,, mister a peñeta apretalo un poquet que nia que llevarli uns kilets jaja y Briga cuidao que este any pot ser pichichi jeje..Avore si puc baixar a vorevos mes que els altres anys boo crakkss,ara a cremar es cubatetes de festes y tot lestiu jaajaja..Mister pretemporada dura..se la mereixen.

    ResponderEliminar
  5. Xe Xe Xe, aixó que es comenta per ahi es deveres, que Tano i Koldo es retiren enguany? Les vaques sagrades ja no estaran en l'equip?
    Tindre que voreu per a creumeu.
    Bueno vos desitje a tot l'equip un grany any, que segur que el tindreu.

    ResponderEliminar
  6. Buenas a tots, açò pareix que ja comença, ja tinc moltes ganes de tocar un balonet, q desde Xixona despres del ultim partit que vaig xutar a mala ostia i va pegar el balò en el barranc que no en toke cap... Espere que Titen no mos pegue molt garrot fent fisic avore si perdrem lo poc que sabem... El dijous ens veem xavals... Aniiiim Ekip... BUsy

    ResponderEliminar
  7. Parleu de exercici físic??? Haveu vist "oficial y caballero" o "la teniente oneal"??? Pues aneu fent.vos una idea......vatja que els maratons que feiem amb Perico al pantano van a pareixer un passetget per a estirar les cames....

    ResponderEliminar
  8. vingaaa anuncieu cares noves i baixes, q m´han dit q hi han unes cuantes... No tingau açò tan paraet q a la gent del poble li agrà visitar aquestos llocs... salut i q tingau sort esta temporà.

    ResponderEliminar