viernes, 9 de septiembre de 2011

ACTUALITAT DEL C.F.S TIBI

El C.F.S. TIBI, ja esta en martxa amb les entrenaments oficials, dirigits per TITEN i amb l'ajuda de CHARLI. Ells dos estan preparan la tempora amb tots els integrans de l'equip. Pasem a posar al dia les ALTES i BAIXES de l'equip. ALTES: Alex, Batalla, Sergi, Moja i Carlitos (Porter de IBI). Pel que fa a les BAIXES: Koldo, Jaime Penya.
Tame recordar, que Koldo, encara que no jugara amb el C.F.S. TIBI, seguix molt lligat a tot lo que envolte el CLUB, al igual que TANO.

Este proper Dimarts, l'equip es desplasa a Alcoi, al Pabello del Serelles per jugar un encontre amistos.

Ja ens pots encontrar a FACEBOOK posan CLUBFUTBOLSALA TIBI alli tame podras estar informat de l'actualitat del Club Futbol Sala TIBI.

Tame volem informar, que esta tempora les partits del campeonat passaran a disputarse a les instalacions del Col-legi Public de TIBI, ja que les instalacions del polideportiu estan en obres, degut al nou carrer de pilota.

Pel que fa a les ESCOLES DEL BALO, el Director a donat a coneixer que es possaran en martxa el Dissabte dia 17 de Setembre per als mes menuts i el Dumenge dia 18 a les 10:00 per als mes majors. Per a eixos dies s'espera a tots els xikets de l'any passat i els que vullguen incorporarse de nou a estes escoles. Els que vinguen de nou, alli mateix rebran l'informacio de com fer l'inscripcio.

3 comentarios:

  1. EN SERELLES O LA SALLE???..EMS VEEM...ANIM EQUIP, DEMA TENIM QUE TINDRE MOLT CALM...JEJEJEJ...

    booooo, ja no dic mes tonteries..jeje

    ResponderEliminar
  2. Una Curiositat: Hem ve a la memoria farà uns 8 anys, cuan el Riuvert tibi arrasava per la lliga d´ibi amb un gran Toni, en un Koldo fantàstic, en un Jaime que ens deixava amb la boca oberta a tots per les seues condicions físiques i tecniques, a Tano posant eixa pausa i eixe saber estar, al Poll i Martí per el seu treball impagable... i després estaven dos jugadors amb dos cares, vos parle de Batalla i de Busi, eren capaços de lo millor i de lo pitjor, ixien i t´arreglaven el partit, o els expulsaven als dos... Pero realment valia la pena deixar la vesprà del disabte lliure per anar a ibi a vorels jugar...

    Vullc dir en açò que aquest any, es tornen a trobar els dos en el Tibi, esperem que ja no tinguen dos cares i es dediquen solament a jugar perque el equip ho necesitarà, estic segur que si, Batalla es un jugador experimentat i Busi estarà apunt d´aplegar al cuart de segle i no es aquell xiquet que arrancava papeleres a pataes...

    Solament una cosa mes i es que soc fan dels dos... Saludets

    ResponderEliminar
  3. Yeee Colega, lo que segur q no sas, esq Batalla i jo, després del tibi, hem coincidit en mes llocs, Ibense i Rayo Ibense, aixina que ja no anem per ahi trencant papeleretes com dius... Bueno Craks, hui primer partidet, vorem com ixen les coses... Busy

    ResponderEliminar