miércoles, 14 de septiembre de 2011

Resultat partit amistos a Alcoi.

Anit a les 21:00, el C.F.S. TIBI realitzaba un partit amistos de pretempora a la localitat d'alcoi.
Estos amistosos son importants per anar pillan la forma, coneixer a les noves incorporacions i que els puguen anar ajustan l'equip. Per part del TIBI, es nota la forma física, ja que hagueren dos parts marcades pel fisic. Una primera part en la que s'aguanta be l'equip contrari i amb numeroses ocasions per posarmos davant al marcador, per supost que tambe ells tingueren les seues ocasions, però la gran aportacio del porter del TIBI ( carlitos ), deixa la primera part amb 0 – 0. Altra cosa fou la 2ª part, ells continuarem amb el mateix ritme de joc, i el TIBI baixa el fisic. Tambe, el vores amb el marcador en contra, ajuda a baixar els brasos. Al remat un gol en els ultims instants del TIBI, deixa el marcador amb un 5-1 en contra del TIBI. Els entrenaors seran ara els encarregats de traure les coses positives i negatives del partit. Ens veem el dijous a l'entrenament.

11 comentarios:

  1. Contra qui vau jugar anit en alcoi?
    Tinc estes que es retira Koldo i Tano, es deveres aixo.
    Lo de Tano ho entenc perque crema molt el carrec d'entrenador i du molts anys pero lo de koldo.... l'any pasat vaig anar a vorevos els 2 ultims partits de lliga i per a mi va ser el millor o un del millors en diferencia,amb aixo vull dir que encara esta per a jugar, i damunt poseu que continua al club fent coses i entrenant, entonces perque no juga amb vosatros, que ni ha mal rollo...
    Bo espere que tingau sort enguany e intentare anar a voremos mes...

    ResponderEliminar
  2. No sé si vos haveu donat conter pero desde que el Tibi te entrenaors nous no han guanyat encara (si no recorde mal al torneig de Banyeres un empat i una derrota i a Alcoy derrota clara). No hi han dubtes sobre si están capacitats? Ante un suposat mal inici de temporada (que no ho desitge clar) podríen aumentar els dubtes i perdrer la confiança dels jugadors i directiva i ser cesats? Encara que parega un atac no ho es...vos desitge que les coses vatgen molt be perque ho mereixeu. Saludets a tots.

    ResponderEliminar
  3. Buenassss!!! Mira respecte a les opinions que haveu escrit, soles dir que Tano va deixar el carrec sense ningun problema, ocupantse ara mateixa de altres funcions en el club i Koldo, feia ja varios anys que anava dientmos que era l´últim i sempre seguia, fins este que ja ho ha decidit, clar que està per a jugar mes, per supost,pero de mal royo res...
    i La meua opinió dels nous misters, esq porten dos entrenaments oficials i el tercer va ser un amistós prou fort contra un ekip de categoria superior, aixina que no podem examinarlos, ells saben que tenen el nostre apoyo i que anem a estar en ells a muerte, igual que ho varem fer en Alejandro...
    El equipet porta molt bona pinta...

    Busiii!!!!!

    ResponderEliminar
  4. Buenas a tots, primer dirli al Anonimo, que es molt complicat donar explicacions a algu que no li puc posar cara, aixina que es demanaria que posares el teu nom. Aixina i tot, es respondre. En este equip no hi ha ni el mes minim dubte ni de misters ni de jugadors. Asi primer som amics i companyers, i despues competim al maxim de les nostres possibilitats tant jugadors com misters com la gent que envolta al club. Per supost que deportivament uns aportaran mes i altres menys, pero asi no es duda de ningu. Si tu tens algun dubte sobre este equip, es convide a vindre a les entrenaments de les dimarts i dijous i ha que mos acompanyes en les partits d'esta tempora. Adeu i espere haverte respos, pero es recorde que no tamagues darrere del ANONIM, perque queda un poc de cobart. Per altra part, dirte que m'alegre de que tapetixca saber d'este club. adeuuuuu !!!.

    ResponderEliminar
  5. HOLA MOLT BONES, VOS DONARÉ LA MEUA UMILDE OPINIÓ SOBRE ELS ENTRENADORS. NO HI HA NINGÚ ARA MATEIX A TIBI, MILLOR I MES CAPACITAT PER A PORTAR ESTA EMPRESA AMB ÈXIT QUE ESTOS DOS SEÑONER I SI NO, TEMPS AL TEMPS. NO ES POT VALORAR AMB DOS ENTRE'NS I UN PARTIT AMISTÓS, DAVANT D'UN EQUIP DE CATEGORIA SUPERIOR SI SÓN FAVORITS O NO HO SÓN. SI ES CONTINUA TREBALLANT DE LA MATEIXA MANERA NO TARDARAN A ARREPLEGAR ELS SEUS FRUITS. VULL FELICITAR ELS JUGADORS, PEL BÉ QUE HO ESTAN FENT. BUENO NO VULL AVORRIR-VOS MÉS, UNA SALUTACIÓ.

    ResponderEliminar
  6. Que conste que no sóc ni el primer ni el segon anonim. Solament dir-li a Santi que com pot dir que són ells els mes qualificats, que jo sàpiga porten una eternitat sense jugar o mai han jugat, i no tenen carnet d'entrenadors, aixina que ja em diras.Crec que són dos xavals amb ilusio i gens mes. Tambe dir-te que façes una mica de caligrafia i ortografia perquè no es poden tenir mes faltes de ortografia en menys paraules.
    Respecte a lo de koldo estic amb el primer comentari, hi ha alguna cosa estranya en el tema, això de deixar-ho sense mes i seguir entrenant, no se no se.... ja es vora o es sabra el que ha passat. I per supost que esta per a jugar.
    Javi Poll dirte que cadascu és lliure de posar el seu nom en els comentaris ( anonim es una opció), el que no es deu comportar és que s'insulte, i que jo sàpiga no ha passat encara.
    Sort a l'equip en la nova tempora.

    ResponderEliminar
  7. Una coseta, anònims, açò no es el escaparate digital ni res d´aixó, antes que un club, som un grup d´amics que tenim ilusió de jugar (o de pegar pataes), aixina que crítiques sobren, que si els misters no estàn capacitats o que si Koldo te mal royo amb nosaltres..., a Koldo no li pasa res, ve a entrenar cuan pot i no te cap d´obligació, jo crec que porta molts anys jugant i es normal que s´en deixe...

    Un apunt també, no es precís haver jugat al futbol per a saber d´este deport, es recorde que Jose Mourinho, està considerat el millor entrenador i no sap ni pegarli una patà a un pot de fanta, no ha jugat en "sa" vida.

    Som un grup de colegues que portem 10 anys jugant junts i si perdem, no es per l´entrenador, es per nosaltres que som uns tuercebotas.

    Este any tenim mes ilusió que mai, l´any passat va ser molt dificil, vam treballar moltisim entrenament a entrenament i les coses no ixien, ésta temporà amb l´ajuda de Batalla, Carlitos, Raspa i Sergi, intentarem que les coses cambien com a resultats...

    Un saludo. Óscar

    ResponderEliminar
  8. Avore Anónimo, per desgrasia, no soc jens bo en caligrafía i ortografía, es demane disculpes si te molestat. Per a mi, saps que ja tens cara i nom.Mas desepsionat.

    ResponderEliminar
  9. Bon día a tots. Per fi la página está més viva que mai!!! Jo només vull dir que qualsevol opinió es válida sempre que no s´insulte. Ara, cadascú pot contraopinar i jo vaig a fer.ho per lo que hem puga sentir aludit. El tema de Koldo ja contestará ell si vol. La resta del club sabem molt clarament els motius. El tema dels entrenados capacitats...açó es un esport...si entra el baló estarem capacitats, sino entra serem uns burrets. Que jo porte temps sense jugar o no he jugat mai....t´equivoques per complet. Pero tampoc tinc perque explicar.te més....perque tampoc vol dir que siga millor o pitjor si he entrenat els dos ultims anys als xavals del filial o si no he parat mai d´anar a entrenar desde fa ja uns quants anys...com be dius som dos xicots amb moltes ganes i el apoyo de tot el club i es d´aixó del que més orgullós estic. I el tema de l´ortografía...com be dius posar anónim es una opció que apareix i tú la gastes...pues si algú posa "burro" (no va per tu) en V es perque la tecla V també es una opció que está al teclat (i aixó que jo soc un obsesionat de l´ortografía jeje) Ale...seguiu opinan que açó mola...pero per favor si pot ser de temes esportius millor que millor. Acceptem totes les crítiques sempre que siguen relacionades amb els resultats o el joc que fem. Booooooo. Ahhhh salutacions a Fu-manchú de xixona jeje que sé que ens segueix diariament.

    ResponderEliminar
  10. Bé no sóc de contestar aquest tipus de coses per no donar-li mes bombo del que ja te, solament escric açí en el foro quan cal o vull comunicar alguna cosa, però veient que se'm nomena molt, intentaré aclarir alguns punts.
    Em retire per que crec que tot té un principi i un final, el meu principi va ser fa uns 18 anys quan vaig comensar a jugar amb el Tibi i el meu final és aquest any.Com diu Busi anava a ser l'any passat però veient que erem molt pocs a l’equip, vaig decidir ajudar a l'equip amb la meva presència 1 any mes.Aquest any no passa això perquè hi ha un equip espectacular que segur fara les delícies de la gent que vaja a veure'ls jugar.
    No tinc ningun mal rotllo amb ningú de l’equip que jo sàpiga, i vaig a entrenar perquè em deixen les del equip i em dóna la gana, gens mes.
    Respecte als entrenadors, com be digeu no tenen carnet d'entrenador, i porten temps sense jugar o no ha jugat mai, be i que passa amb aixo,cap problema, hem apostat des del Club ( en el qual m'incloc ) per ells i anem a mort fins al final, ara mateix per a nosaltres són els millors sense dubte, però ja sabeu que estem oberts a que els que possiblement sabeu mes que ells i que nosaltres, vingau els dimarts i els dijous a les 20h a l'entrenament i poseu les vostres meravelloses qualitats al servei de l'equip, que segur que agrairem tots.
    El tema de Santi de la caligrafia i ortografia, la veritat és que algunes faltes fa, però no crec que sigau vosaltres els que tingau que dir-li el que ha de fer o corregir. L'escriu com ho pensa, i ho posa en el foro sense cap roina intenció i segur que ho escriu de tot cor. Com diria un bon amic escriu en Tibero.
    Espere que amb aquestes paraules quede aclarit almenys el meu tema, i que intentem utilitzar aquest blog que tenim, per a què siguem una miqueta millor com a equip i club.
    Res mes i

    ResponderEliminar
  11. Jo l'unic que vuic dir, és: la mare que va, que be escriviu tots ara el valencià (menys Santi), estic orgullós de vosaltres... kkkkkkkkkkkk

    una xicoteta menció per al Poll: tranquilo!!! sense faltes!!!, sempre té gràcia que algun anònim escriga coses, segur que amb els comentaris de Koldo i Titen ja li ha quedat tot més clar. I sinó, ja són ganes de fer folló...

    ResponderEliminar