miércoles, 21 de marzo de 2012

Derrota del C.F.S. TIBI davant L'ONDARA.

Cronica by Busy (tame la podeu llegir en el facebook del C.F.S. TIBI).

CFS ONDARA 1 - CFS TIBI 0

Dura derrota del Tibi davant un Ondara, que sense fer res d´altre món ja va fer mes que nosaltres. Mal partit de tots els nostres, la primera part va ser totalment per al Tibi, ells van xutar dos voltes acabant-se la primera part que va parar Carlitos. Nosaltres vam fallar el que no està escrit, puc situar als lectors de les ocasions errades pero no s´imaginaràn si no ho... veuen. Andoni va tindre l´ocasió mes clara del partit, després Martí en un pase de la mort tampoc va estar acertat, Batalla va disposar de algunes, el Raspa al voler regatejar al porter, Busy desde xuts de fora de l´àrea. Increible no haver marcat alguna i el marcador hàguera sigut diferent i un joc mes cómode per a tots. Un 0-4 hàguera sigut el resultat mes just per a la primera part, però es va quedar amb empat al marcador.

La segona si que va ser un altre cantar, Javi no va poder arrancar la part degut a una punxaeta en el abductor. Els ondarenses van tindre el mereixcut del gol als 10 minuts després d´una falta, el jugador d´Ondara va xutar a porta directe i va pasar entre Andoni i Carlitos sense poder rebutjar. 1-0 i ja tenien el que volien. Açò va ser lo que pitjor ens hàguera pogut pasar, nosaltres començarem a tindre presa, a errar balons clars, a CONDUCCIONS EXCESIVES, a decisions inoportunes... No era el dia per als nostres. Vam traure porter-jugador pero no va servir, el partit es va acabar amb la victoria per la mínima del Ondara.

Vaig avisar que el partit seria dificil, asi ens ho van posar complicat i així va ser. Enhorabona als locals. Derrota i dur camí a casa.

Treballarem tota la setmana molt dur per a intentar fer les coses millor. El pròxim rival serà els alcoians del Lasalle B.

Paseu un començament primaveral com toca.