miércoles, 14 de marzo de 2012

Jornada 19 del C.F.S. TIBI.

Este fi de setmana, el C.F.S. TIBI viatjara fins a la localitat d'Ondara, per jugar l'encontre referent a la jornada 19. De segur que sera un partit complicat el que ens trobem a esta localitat.
Es la primera vegada que visitem esta localitat en esta lliga, ja que en altres temporades no estaven al nostre grup.
Pel que fa a l'actualitat del Club, vos podem informar que estan treballan de valent per poder traure els 3 punts. Els entrenaments estan sen molt intensos i amb practicament tots els membres d'el equip a les ordres del Mister. L'equip cont amb la baixa segur de Sergi, que arrastra la sancio de 2 partits, i algun jugador mes que no podra estar per motius personals. Pel que fa a les lesions, estan tots OK.
Aixi que l'equip treballara dema dijous al Poliesportiu Municipal de Tibi per acabar de preparar el partit. Vos deixem tota la informacio del partit:

Dissabte dia 17 de Març a les 18:30, en Ondara (Pabello Municipal)

C.F.S. ONDARA    -     C.F.S. TIBI

3 comentarios:

  1. Hem pareix molt fort que no nombreu la temporada que está fent Oscar i si, nombreu a Sergi, a Conejo que ha fet bon partit, a Penya... He baixat algun partit que altre i le vist molt be, digne d´alguna menció. Es la meua opinió, esteu fent tots una molt bona temporada, es veu que el conjunt esta molt treballat. Molta sort

    ResponderEliminar
  2. Avore anónimo, simplement no he posat ninguna menció de Óscar perque soc jo el que fa les cróniques, sería molt trist posar que be que jugue o quin partit mes bo que he fet o quina temporada mes digna porte... No ho he fet mai, ara menos. La menció principal es la bona segona volta que estem fent, es nota que hem posat molt de la nostra part per a conseguir-ho i ens queda molt per fer i millorar. Paseu bon dia.

    ResponderEliminar
  3. No li falta gens de rao al Anonim cuan xarra de Busy. Crec que es un d'els seus millors anys i ademes tiranse l'equip a les esquenes en molts d'els partits. No veig res roin el que ell en les seues croniques recorde el bon partit d'algun d'els jugadors del equip. I com diu ell, costa fer una cronica i posarte a tu mateixa per els nuvols, aunque no li havera falta rao, perque com he dit antes, du un any mes que bo. Pero jo, com a un d'els capitans, pense que el que ens ha fet estar en una linea ascendent en cuan a joc, es el EQUIPO, i cuan dic equipo en referix desde Misters, Jugadors i Gent que ens tira una ma desde la sombra i per supost l'aficio. Boooo.

    ResponderEliminar