lunes, 12 de marzo de 2012

GRAN Partit i Victoria del C.F.S. TIBI davant el Calp

GRANDISIMA CRONICA de BUSY, tame la podeu llegir en el facebook del C.F.S. TIBI

Excel-lent el partit que va disputar ahir el Tibi davant un dels millors equips del campionat, un equip molt tecnic, agresiu i en les idees molt clares de joc. El clima era perfecte, diumenge a les 12 i l´afició amb nosaltres, el que va estar alli pasaria un matí agradable. Contavem amb nombroses baixes, Conejo, Sergi, Mario i Raspa pero debu...tava Andoni. El partit va començar amb nosaltres fent la defensa d´estos ultims partits, aguantant darrere i al mínim error, ixir com a cohets. Així va ser, despres d´uns primers minuts de control del Calpe, Xuso va fer una perfecta pared en Batalla que va engatillar amb cama esquerra posant el 1-0 al marcador. El CFS Tibi anava soltant-se en el joc, apareixent per el centre, tocant mes la pilota... La jugada del segón gol va ser molt bonica, veniem assajant-la tota la setmana i ahi es va vore el bon treball en els entrenos també, Javi va tocar a Batalla que apareixia per el centre, éste va xapar a Busy i de primeres amb un pase llarg va habilitar a Javi que soles davant del porter, va reventar literalment al porter posant el 2-0. Perfecta jugada. El 3-0 va arribar en un corner, Penya va traure per a Busy que jugava d´últim i amb un fort xut en cama esquerra va posar la renta de 3 gols al marcador. El Calpe fs va traure porter jugador a falta de 5 minuts per al final de la primera i pese a fer una bona defensa, l´equip visitant va conseguir el 3-1 després de molta mala sort del Xuso que al voler rebutjar se´l va clavar en propia porta. Fi de la primera part i un gran Tibi.

La segona va començar amb el mateix guió, ells amb el porter jugador i nosaltres fent una bona defensa estàtica, les ocasions que disposaren els de Calp, Carlitos tornava a estar impresionant, repertori d´estirades del Ibense. Al minut 10 de la segona, Andoni (perfecte debut del Tibero), després d´una jugada per banda va tocar a Busy al segón pal i va fer el 4-1. Encara quedaven 15 per al final i nosaltres seguiem en lo nostre, tancaets i moltes ajudes. Andoni va tornar a fer una gran jugada per banda i donant el balò al segón pal, Moha no va acertar. La següent jugada, el Calp feia el definitiu 4-2 després de que Carlitos i el travesser ho van impedir en primera instancia, en el rebuig no van fallar. 4-2 final.

Alegria la nostra per el bon moment que estem atravessant, desde el 28 de gener que el CFS TIBI no coneix la derrota, gran partit de tots els del equip. AGRAÏR DE NOU A L´AFICIÓ QUE VA VINDRE AL CAMP, MOLTES GRACIES.

El pròxim partit serà en Ondara, un equip que no ens ho posarà res fàcil. Per a acabar dir que el Sorteig del Baló Adidas F50 va ser per al soci Nº11 Ana Garcia. Enhorabona.