jueves, 8 de marzo de 2012

JORNADA 18 del C.F.S. TIBI

Este Diumenge dia 11 de Març, el C.F.S. TIBI reb a casa al C.D. CALP. El Partit será a les 12:00 en el Poliesportiu Municipal de Tibi.
Complicat partit el d'esa jorna. Recordem que en el partit de la primera volta, el Tibi va rebre una goleja per part del Calp, i aixo no s'ens a olvidat. Aixina que s'esta treballan de valent als entrenament per a que la cara que mostre el Tibi siga ben diferent a la mostra en aquell partit. Este fi de setmana, tame podrem vore debutar a andoni si els misters heu veuen convenient, ell de segur que estara disposat per ajudar a l'equip.
Aixina que no fa falta ni dir, que es un d'els dies que esperem que la Nostra AFICIO es deixe caure pel Poliesportiu a l'hora que ja vos hem dit. Esta temporada estem molt agraits desde el Club, per la asistencia que estem tenin de public als partits de casa i tame en algun d'els desplasaments prop a la nostra localitat.

Tame reocrdar-vos, que en este encontre tendrem SORTEIG de SOCIS del C.F.S. TIBI. En el descans del partit es fara el sorteig per part d'algun responsable del Club.

No hay comentarios:

Publicar un comentario