lunes, 5 de marzo de 2012

El C.F.S. TIBI, fitxa a Andoni.

Gran adquisicio la que ha fet el C.F.S. TIBI. Andoni a fitxat per el Club pel que resta de Tempora i tot el que ell vullga. En este Club sempre em esperat a un d'els millors jugadors de Futbol Sala d'este Poble, sino el millor. Sincorpora despres d'un any complicat al U.D. Ibense, on no contaba gens pel mister d'este Club.
Ara ens toca disfrutar a nosaltres d'ell i per la seua part s'espera que ens aporte la calitat i lluita que sempre a demostrat. Este mateix Dimarts es posa a les ordres d'els Misters, ja sab de boca d'ells, que el lloc en l'equip te que guanyarse'l, de res val la seua trayectoria per a tindre minuts en este equip, li tocara suar la camiseta si vol contar per als entrenadors.
Ell sab que arriba a un equip en clar ascens, que ve fent una segona volta molt correcta, amb un molt millorat Sergi, un d'els capitans de l'equip Busy en un moment espectacular de joc, a Batalla molt integrat a l'equip i treballan com el que mes, a Conejo molt be fisicament, Angel Penyeta que a millorat pero que sab que pot donar encara mes, Mario esta donan el maxim pese a no poder entrenar apenes, Alex que esta dona-vo tot i un poc mes i a lluita no hi ha qui li guanye, Martinet aportant veterania importantisima en tot equip, al Chuso impecable de cara a porta i amb molt bon fisic, Moha que en el seu primer any a l'equip esta cumplin com uno mes i Javi aportan tota la veterania que arrastra que no es poca. Tame dir, que tota esta gent esta a les ordens de la dupla de Misters forma per Titen i Charli que li han aportat una forma diferent de entrenar i encarar els encontres.  Pues dit aço, este es l'equip que es trobara Andoni, sabem que no necesita integrarse, perque ell ja fa molt temps que es uno mes d'este Club. Aixina que li desitjem tot lo millor en este nou Club.

Seguirem informan-vos estos propers dies d'el partit que ens enfronta al Calp este fi de setmana. Tame recordar-vos que tendrem sorteig de SOCIS del Club Futbol Sala TIBI el dia del partit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario