jueves, 1 de marzo de 2012

Empat Molt Treballat del C.F.S TIBI davant el CASTALLA F.S.

Cronica by Busi (tame la podeu llegir en el facebook del C.F.S. TIBI)
 
CFS TIBI 1 (BUSY) ----- CASTALLA FS 1

Una batalla es lo que es va viure anit en el poliesportiu de Tibi, un dels millors equips de la lliga enfrontava a un Tibi que venia fent les coses molt be setmanes arrere. Molta intensitat al partit, ocasions d´un equip i altre i bona defensa, sobretot.
El partit començava amb el Castalla tenint en control del baló i l´equip local, darrere, aguantant i tapa...nt linies. Ells arribaven a xutar pero Carlitos feia be la seua feina. Nosaltres feiem alguna ocasió eixint en algun pase llarg que el Chuso o Sergi estigueren apunt de marcar. Batalla també va estar a un pas de marcar pero LLedó (porter castellut) va estar perfecte. El gol no aplegaria fins al minut 20 aproximadament, Busy robava un baló al centre del camp que ocasionava una clara contra, la defensa visitant al obrir-se per a tapar un posible pase, Busy va pegar desde fora l´àrea fent el 1-0. Alegria local i el partit arribava al descans.
La segona començava igual, ells portant la posesió i nosaltres sense posar-mos nerviosos, hagueren ocasions per als dos equips, pero els porters, perfectes.
Batalla va dispondre d´una contra clara que va habilitar a Conejo i éste, fent el pase al segon, Busy no va aplegar. Penya també tingué una contra clara que el porter del Castalla va estar rapidisim. El marcador seguia igual.
El castalla es va quedar amb uno menys i el Tibi feia superioritat, Busy va tindre l´ocasió per a matar el partit pero el baló es va estrellar al pal després d´un potent xut. El Castalla va traure porter jugador i pese a defendre mes o menys be, un xut sense perill, Carlitos, no va blocar be i va pasar per davall de les seues cames. Mala sort per al Ibense i partit a empat.
A falta d´un minut per a acabar-se va vindre la nota negativa, Sergi va fer una falta i un jugador castellut va propinar una galleta, el de Tibi va ser menys espavilat i va soltar una patada que l´àrbitre si que va vore i va expulsar al nostre jugador. Mal l´àrbitre perquè el castig era per als dos jugadors i no va ser aixina. Res mes que dir, el partit es va acabar. Just empat i un puntet per a cada equip.
Seguirem treballant per a fer les coses cada dia millor, va ser un partit dificil que vam saber afrontar-lo com cal.
Bon dia a tots.

3 comentarios:

  1. Grandisima Cronica, Busy. Sols comentarte, que podies afegir un AGRAIMENT per a la Aficio, que va ser poca esta volta, pero es que l'horari no era molt bo. Resordem que era un partit aplaçat, i es va possar per a que els 2 equips pugueren contar amb els maxims efectius pel l'encontre. De totes maneres, no ens cansem d'agrair a la AFICIO tot el que esta fent este any per nosaltres. GRACIES !!!!

    ResponderEliminar
  2. Correcte Javi, demane disculpes, ho he fet ràpidament i se m'ha escapat, sempre que he escrit algo, he agraït a l'afició la seua asistencia, ara ho torne a fer, GRACIES a TOTS, el meu gol anava per a tots ells... Booo

    ResponderEliminar
  3. Eres un crack. I si que es deveres, que en Tibi ens sentim arropats per la Nostra AFICIO.

    ResponderEliminar