Cronica by Busy  (Tame la podeu vore en el facebook del C.F.S. TIBI)

BUSOT FS   2  --  3   CFS TIBI   (Andoni 3)

Bon dia a tots,

Anit ens desplaçarem a Busot per a jugar l´encontre aplaçat de la jornada 17 davant un equip que sempre ens ho ha posat molt dificil, un equip molt tecnic, amb un planter jove i amb una pista que ells coneixen de "pe a pa".

El Tibi va fer un partit molt digne, ja sabiem les importantisimes baixes que arrastravem, (Batalla, Chuso, Conejo i Busy) pero l´equip va estar perfecte, fent les coses que es van demanar. El partit va arrancar amb nosaltres situats a mitja pista, defenent com els últims partits, motivats com a partit importantíssim que era. L´equip local tenia mes la pilota, pero nosaltres intentavem ser mes efectius, voliem que un robo de balò fora una ocasió de gol. Carlitos va traure varios balons que hagueren pogut ser gol, pero alli va estar, importantissim altra volta. Sergi va tindre una ocasió molt bona al desfer-se del rival en la banda, pero el seu xut va ser rebutjat per el porter Busoter, Penya també va tindre una oportunitat per a marcar després de que Sergi li fera un bònic pase per damunt de la defensa, pero el xut del 4 va ixir alt. Javi també va tindre un cara cara amb el porter pero el xut va ixir centrat. Arribant al minut 20, un corner que vam traure cap arrere, Andoni va fer un bon moviment amb el balò i pegant amb cama esquerra, feia el 0-1, Bònic gol. El partit arribava al descans amb este resultat. Molt bona defensa de tot l´equip.

La segona part arrancava amb el mateix guió, nosaltres intentavem a l´hora de defendre, no recular tant, mossegar un poquet mes amb les indecisions del rival i per el minut 8, un traure de banda per l´esquerra, Andoni va tornar a pegar amb cama esquerra un fortissim xut que va fer inútil l´estirada del porter. 0-2 i els millors minuts del Tibi arribaven. Mario després d´un perfecte regat en banda, es va desfer del seu rival i el seu xut va ixir fregant el pal, que llàstima. Javi va tindre també una ocasió clara que el seu xut va ixir desviat per pocs centímetres. Sergi buscant una vaselina, tampoc va acertar. Bons moments del Tibi.

Però... A falta de 10 minuts per a acabar-se, Busot va traure porter jugador, nosaltres vam patir, la defensa no va ser bona i en 3 minuts, l´equip local ens va empatar a 2. Faltaven dos minuts per al final i la nostra cara ho deia tot, no podiem tirar el partit per aquests fallos. El Busot va arriegar, van seguir de porter jugador per a acabar el minut i mig que quedava, ells sabien el nostre punt dèbil, pero el seu llançament final, Carlitos blocava i traia ràpid per a Andoni que amb un jugador de camp cobrint la porteria, el Tibero, tornava a fer un uno contra un perfecte, driblava al porter jugador amb facilitat i feia el 2-3 final. Alegria màxima en la banqueta i victoria importantissima per al CFS Tibi.

Menció especial per a Andoni. Espectacular partit el que va fer, jugant tots els minuts del encontre, donant sentit a la pilota i conseguint un important Hat Trick per a guanyar. Enhorabona.

Felicitar a tot l´equip per el bon treball i especialment a Mario, partidàs el que va fer ahir, sabem la indisponibilitat que te a l´hora de entrenar i que a pesar de ser moltissims en l´equip i que la repartició de minuts, es escasa, no conseguía oferir els seus millors minuts, no pillava el ritme. Ahir va estar perfecte, un 10 per a Briga i a seguir així en el pròxim.

Res mes que dir, la victòria d´ahir ens acerca a la cuarta posició, davant del Castalla fs. Aquest cap de setmana ens desplacem a Altea per a jugar el partit de la jornada 21 a les 6 de la vesprà.