VICTORIA del C.F.S. TIBI en Altea.

Cronica by Busy (Tame la podeu llegir en el facebook del C.F.S. TIBI)

ALTEA     1  ---   3    CFS TIBI  (PENYA, BATALLA 2)

Bon dia a tots,

El disabte 31 el Tibi es desplaçava a la localitat d´Altea per a jugar el penúltim partit de lliga a les 6 de la vesprà. A falta de Sergi, l´equip estava al complet.

El partit no podia haver començat millor quan al primer minut, fent una bona presió, Penya robava un balò que seguidament disparava amb cama esquerra i al eixir rebutjat ...per un jugador d´Altea, la pilota feia un extrany que el porter no va poder parar. 0-1.

Després d´uns primers minuts bons, vam tornar al "desbarajuste", conduccions excesives i poc joc. Carlitos altra volta decisiu. Al minut 15 de la primera, un error en defensa, van aprofitar els d´Altea per a fer el empat a 1. Mals minuts del Tibi. Després del empat, Busy (que tornava després de perdres per lesió el partit contra Busot), eixia al camp i una de les primeres accions que intervenia, es va trencar, pero ara amb mes gravetat als isquiotibials. Es perd el que queda de temporà.

Els últims minuts de la primera van ser millors per al Tibi, un tir de Martí va estar apunt de sorprendre al meta local. 1-1 i fi de la primera.

La segona va ser un altre cantar, una segona part mes seria per als nostres. L´equip ixia en un altra intensitat, apretant mes al contrari i ofegant en cada acció. Al minut 10 aprox. de la segona, Batalla feia una grandísima jugada, desfent-se de varios rivals, encarava al porter local i el batía amb molta calitat, un gol molt bonic i 1-2. Al poc temps, una pared en banda, Batalla pegava una esquerrà fortisima i doblava les mans al guardameta d´Altea. 1-3 i aixi es va acabar. Ninguna ocasió clara en la nostra porta en la segona part i bon treball dels 12 jugadors disponibles per a este encontre.

Destacar el grandisim partit de Batalla i també el de Javi, partit perfecte del capità, contagiant a tots els membres eixe puntet d´agresivitat i entrega imprescindible per a conseguir bons resultats.

FELICITAR AL CFS TIBI PER EIXA 4ª POSICIÓ A FALTA D´UNA JORNADA, pero no afectarà a res ja que ni podem aspirar a mes ni tampoc a menys.

La setmana que ve descansem per Setmana Santa i tornarem la següent, jugant l´últim partit de lliga davant l´ALFAÇ DEL PI B.

MOLT BONA SETMANETA A TOTS I BONES FESTES.