viernes, 13 de abril de 2012

Ultima Jorna del C.F.S. TIBI.


Dissabte dia 14 de Abril a les 17:00 en el Pol-liesportiu Muinicipal de TIBI

C.F.S. TIBI  -  L'ALFAÇ del PI

El C.F.S. TIBI, tanca la temporada 2011/12 esta jorna de lliga reben a casa a l'equip de l'Alfaç del Pi. L'encontre no te ninguna rellevància, ja que ens encontrem a la 4ª posicio i sense possibilitats matematiques de variar esta posicio, tant per dalt com per baix. L'equip a fet una molt bona 2ª volta de campeonat, concedin sols un empat i una derrota. Gran treball dels Misters i gran compromis dels jugadors, acudin als entrenos i encontres amb la maxima intensitat. Es complicat destacar a cap de jugador per damunt d'altre, pense que el mes correcte es felisitar a tot el conjunt, (Misters, Jugadors i Aficio).
Anirem informar-vos dels Torneis d'estiu que participe l'Equip. Tame informar-vos que l'Escola del Balo de Tibi comensa la seua Temporada, ja que al no poder estar inscrits en cap de lliga, anirem als diferents torneigs en els que els pugam inscriure. Podem avançar, que esta treballanse per que tingam el nostre propi torneig de cara a Festes de Tibi. Ja vos informarem mes endavant de com i cuan sera.

Sense res mes que dir, vos done les gracies pel seguiment que ens heu fet en esta web i tame al Facebook del C.F.S. TIBI, que ve sen administrat per Busy.

Enhorabona a tot el C.F.S. TIBI, per la Tempora.

I GRACIES a tots els Nostres SOCIS !!!!!!!!!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario