martes, 24 de abril de 2012

ACTUALITAT del C.F.S. TIBI

Despres de tancar la LLiga en la que ha competit el C.F.S. TIBI, volem donar l'Enhorabona al tots els membres de l'equip per la bona tempora que han fet, sobre tot la segona volta. La 4ta possicio obtenguda i amb el porter menys golejat de tota la lliga, podem dir que l'equip a funcionat. Per supost que havera pogut ser millor, però tame pitjor, ja que al final de la primer volta, l'equip es trobava a les possicions baixes de la taula. Tot i estar treballan be, els resultats no arribaen, però una molt bona segona volta ens va fer putjar en la classificacio fins acabar en la mes que merescuda 4ta posicio i no cedin ni una derrota a casa en tota la segona volta. Opinions n'hi hauran de tota classe, però en general a segut un bon any. Bon grup el que han fet Misters i Jugadors.


Enhorabona a tots !!!!.

Volem informar-vos de l'actualitat del club. Treballen este dijous, per preparar el torneig que l'equip disputara a la localitat de Cocentaina, convidats pels organitzadors del event. Per a l'entrenament del dijous, el Mister ens ha demanat que siguam el mes puntual possible, ja que vol reunirsa amb nosaltres al principi de l'entrenament.

Seguirem informan-vos de propers tornejos. Tame anirem comentan l'actualitat de les Escoles del Balo, que es pot dir, que ells comensen ara la seua temporada, ja que no poden ser inscrits en cap de lligueta duran l'any. Ahh, i tame informar-vos, que la seccio de Veterans del C.F.S. TIBI, disputara un torneig a la Localitat d'Ibi el 30 de june, tame vos donarem mes informacio d'este event, com horaris, jugadors e intentarem xarrar en algun dels integrants d'este equip per que ens translade quines son les aspiracions per al torneig.

A passar-ho be.

No hay comentarios:

Publicar un comentario