martes, 16 de octubre de 2012

PRESENTACIO OFICIAL del C.F.S. TIBI

Este pasat Dissabte, tinguerem la PRESENTACIO OFICIAL del C.F.S. TIBI.

 
El Club, es presentava davant el seu Poble i Aficio amb els equips que jugaran en les diferents lligues i categories esta temporada 2012/13.

Tot comensava a les 17:00 amb el partit entre els equips del Poble C.F.S. TIBI - CREARPLAST F.S. .  Acabada la 1ª part de l'encontre, feiem un parada per fer la presentacio al complet de tots els equips integrants del Club. Seguidament continuarem amb la 2ª Part de l'encontre. Una vegada acabat este partit, passarem a disputar uns encontres amb els xiquets de les categories de Benjamins, Alevins e Infantils. Tots ells ja es preparem per a l'inici de les corresponent lligues.

Gracies que el temps ens va acompanyar, tot ana sobre el guio i puguerem completar tota la presentacio.

Volem aprofitar per donar les GRACIES a tots els nostres PATROCINAORS, ja que es una ajuda enorme per poder fer tot el que s'esta intenten des del Club. Donar les GRACIES a tots els asistents a l'acte, tant integrants de Club, com Pares i Aficionats. Tame volem fer mencio, a les facilitats que em rebut en tot moment des de l'Ajuntament de Tibi, per posar en martxa les diferents lligues i actes amb els que conta el Club.


*- ACTUALITAT del C.F.S. TIBI:

C.F.S. Senior:
Comensa este mateix Dissabte dia 20 a les 17:00, en el Poliesportiu Municipal de TIBI davant el F.S. FORMENTERA

C.F.S. TIBI  -  F.S. FORMENTERA
 
 
C.F.S. TIBI (Categories INFANTIL, ALEVIN i BENJAMIN):
Estan a l'espera de la data de comensament de les diferents lliguetes.
 
 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario