lunes, 22 de octubre de 2012

1ra JORNADA del CFS TIBI (Senior)

CFS TIBI 4 (2 penya, Batalla i Mario)   4   --   0    FORMENTERA FS

Bon dia amics, el Tibi es presentava de manera oficial davant la seua afició en un encontre que a primeres hores del matí dudavem que es puguera jugar per la forta plutja que estava caent. L´única baixa del partit va ser la del Xuso per motius laborals.

A les 17:00 de la vesprada va arrancar l´encontre corresponent a la primera jornada i va ser de manera perfecta, un Tibi molt ben plantat i sense donar opció al rival, una agresiva defensa i al atac, jugades amb molt bona movilitat. Al minut 5 de partit, Penyeta va fer el primer de la vesprada al desfer-se d´un rival en banda i ajustant el tir al pal feia imposible l´estirada del porter. 1-0. El segón va vindre pel minut 10, Andoni i Batalla van fer una contra perfecta i amb un meua teua, va ser Batalla el que va anotar amb cama detra. La jugada del partit la va protagonitzar Alberto, va agafar el balò en el nostre camp i va anar desfent-se de tots els jugadors que li ixien i despres de tombar al porter es va quedar sense angle i va disparar al pal. La primera part es va acabar amb soles un remat a porteria per part rival.

La segona part va ser igual que la primera, el CFS Tibi defenent perfecte i el Formentera que no conseguia aplegar a fer perill, sobre el minut, un pase en profunditat a l´esquena del rival, el porter ixia fent un mal rebuig i Penya va estar molt listo i desfent-se del guardameta va posar el 3-0. El 4 arribaria acabant-se l´encontre, una mala ixida del porter altra volta, Mario va pegar desde fora del area i va anotar el definitiu 4-0. Molt bon partit dels nostres, molt serios durant tot l´encontre. Destacar el bon partit de Penya i de Alberto, que poc a poc anirà adaptant-se a aquest deport.

Donar gracies a l´afició que va presenciar l´encontre, ningú esperava jugar aquest partit per les condicions metereologiques i es així la escasa presencia que va haver.

Comentar que el Club Futbol Sala Tibi després de buscar desde fa molt temps un segon porter, ha decidit fitxar a Francisco (Mechó) hasta final de temporada. La situació laboral de Carlitos ens ha fet recurrir a un segón porter. Tots coneixem al Mechó, esperem que a base d´entrenament pille la forma necessaria per a competir.

Sense mes que dir, aprofitem per a desitjarlos una bona setmana.