martes, 23 de octubre de 2012

ACTUALITAT del C.F.S. TIBI

Pasem a informar-vos per a on passa l'actualitat del C.F.S. TIBI en la seua totalitat de Categories.

C.F.S. TIBI (Senior):

Comensem pel Senior, que tindrà que desplasarse este cap de setmana, a la Localitat d'Aspe, per jugar l'encontre corresponent a la 2ª Jornada. Cap referencia tenim d'aquest equip, perque no ens hem enfrontat cap vegada, però si ens guiem pel resultat positiu que aconseguiren amb el seu desplasament a Busot, ja podem imaginarmos, que no serà gens fàcil esta ixida. Mes endavant vos informarem amb l'equip que conta en Mister (Titen) per afrontar l'encontre.


C.F.S. TIBI (Cat. Infantil, Alevin i Benjamin):

Per a estes categories del C.F.S. TIBI, ja vos podem avançar que LA LLIGA, ja esta en martxa. El cap de setmana del 10 i 11 de Novembre tindra lloc la 1ª Jornada per a estes categories. Encara no podem informar-vos del calendari, ja que no esta fet el sorteig. Tame dir-vos, que algun partit d'estes categories, pot ser que es dispute en Divendres, però tots estos detalls s'informaran cuan la competicio hi haja comensat.


Per altra part, comentar-vos, que la inscripcio de "SOCI del C.F.S. TIBI" va a bon ritme, estem en ple proces de incripcio de socis. Per part del Club, no es tardara gens en fer el primer sorteig al cual sols tindrà acces els socis ja inscrits per a esta temporada.

Per ultim, informar-vos que ja esta disponible la LOTERIA del C.F.S. TIBI. Els components del Club, disposen d'esta loteria per poder vendre-la i tame en alguns bars del Tibi, podreu comprar-la. El numero de participacio, continua sen el 27.310, nos vos quedeu sense loteria, que este any toca !!!!!!!.


C.F.S. TIBI

No hay comentarios:

Publicar un comentario