lunes, 29 de octubre de 2012

Cronica de la 2ª Jornada del C.F.S. TIBI (Senior)

Bon día amics,
                               ASPE FS    6 --  3   CFS TIBI (Batalla, Busy i Penya)

El Cfs Tibi va disputar el segon encontre de temporada davant un gran Aspe Fs que va demostrar que es un clar candidat a optar al ascens. Per al partit contavem amb les baixes de Carlitos i Xuso. El partit va començar amb un Aspe portant el control del partit i un Tibi tancaet en defensa esperant la oportunitat d´ixir a la contra. Els primers minuts de partit no van ser bons per als nostres ja que als 10 minuts perdiem 2-0. Andoni va ser expulsat per recriminar una acció al arbitre i ens vam quedar en uno menys. Vam defensar correctament i es de ahí que Batalla va robar una pilota i va ixir amb velocitat fent el 2-1. Encara quedava un minut i mig per a que puguera entrar un jugador nostre pero en una bona triangulació, el conjunt local va fer el 3-1. Amb igualtats de condicions, vam intentar donar una marxeta mes pero un baló perdut en un mal pase de Busy va propinar que Batalla fera penalti. Francisco que debutava com a jugador del Tibi el va detindre fent una bona estirada pero el golpeig era tant fort que el retruc es va quedar mort en la frontal i van aprofitar per a fer el 4-1. A partir del 4-1, els nostres van donar un altre aire al partit i es així que els de Asp van recurrir a la sexta falta que Busy transformava amb un doble penalt posant el 4-2. La següent acció, un jugador del Asp va fer un penalt escandalós al Raspa i que soles el arbitre no va vore. A part del penalt no pitat, el Tibi va tindre moltissimes ocasions per a haver donat la volta al marcador.

La segona va començar en un Tibi molt motivat, amb un gran Penya i un inspirat Alberto que van ser els millors del partit per part nostra. Als pocs minuts d´arrancar, una bona combinació en defensa, Batalla penjava a Penya que fent un perfecte moviment, va retallar al defensor i en la cama esquerra posava el baló a la esquadra. Gran gol de Penya i perfecte el estat de forma que s´encontra. En el 4-3, tot quedava obert, el Tibi volia mes i vam tindre moments per a haver donat la volta al marcador, Busy en varies ocasions, Batalla, Mario, Penya, Alberto, tots vam tindre ocasions per a marcar pero no va ser així, el porter d´Asp va fer una sublime actuació. Una de tantes jugades d´atac, un baló robat per l´equip local, ixien com a cohets i posaven el 5-3. Dur colp pals Tiberos ja que veien el partit cada vegada mes llarg. En una contra altra vegada, van fer el definitiu 6-3 que Francisco no va poder fer absolutament res. Bon partit dels nostres, moments de molt bon joc, moments de errors e inseguretat pero que a pesar de anar amb un marcador de tres per davall, mai vam donar l´encontre per perdut. Tindrem que pulir eixes cosetes i al hora d´atacar, intentar afinar mes la punteria.

Destacar el partit de Francisco, ja que no era res fácil debutar davant un grandissim equip, va estar segur en totes les accions i va fer moltes parades de mérit i en els gols, no va poder fer molt.